0

aşka gurur diye birşey yoktur buna katılabilirim. ama aşk bile olsa affedilecek olan seyler , affedilmeyecek olan şeyler vardır . bu olaylara göre değişebilir . aşk herşeyi affetmeyi bana kalırsa . ama tabi affeden insanlarda vardır . herkes bu konuda farklı düşünebilir .

0

ask bu nerde ne sekilde baslayacagi bitcegi belli olmadi gibi. herseyide affetmrz bence sen yap sonra affet bole bir sey varmi bence cok sacma geliyor bana zaten he bilmeyerek hatalar olur eyv. ama ole buyuk hata ise affi olmaz bence bunun

0

aşk herkese herseyi yaptirir.duygular ağır basıyor. aşık olan kişi genelde daha çok onu dinliyor ona inanıyor.affetmesi çok yüksek kaybetmektense affetmeyi tercih eder.

0

aşk her şeyi affetmez aşk yetmiyor çünkü sadakat, düşünce, karşılıklı anlayış, güven bunlarda etkiliyor aşığım diye her yapılana göz yummak körü körüne bağlılık sağlıklı bir ilişki değildir.

0

hep söylerim, aşk yetmiyor, sevgi yetmiyor. beni insan yerine koymadıktan sonra aşkımdan ölsem ne farkeder mesela? aşk her şeyi affetmiyor bence de. niye affetsin ki?

0

aşk kelimesini biz yaşamadık bizim yaşadıklarımız farklıydı yürekten gelen birşeydi halbük benim bildiğğim aşk iki kişilik yaşanan bir duygudur tek taraflı yaşayarak bir yerden sonrada bir tür duygularını ve guvenını yitiriyorsun ve gelelim konuyu herkes hata yapar herkesin kusuru olur kusur arayan değil kusurun uzerini örten olmak gerekiyor ama birtür şu var affetmek sadece bir defalığa mahsustur yoksa ikinci bir şansı kimse hak etmiyor bu benim yaşantımda uyguladığım her koşulda herkes sadece bir hakkı hak eder geresi teferruattr ...

1

aşk her zaman herşeyi affetmez . insan oğlu nankör yaratık . affederseniz aynı hataları bir daha yapacaktır . o yüzden affetmeyin , hayattan dersini çıkarsın derim .

1

ihaneti hangi kadın veya erkek affeder ki?. demeyin affedenler kör kütük aşık olanlar affediyor.

1

hayır aşkın da affedemeyeceğin şeyler vardır. mesela ne kadar aşık olursan ol aldatılmayı affetmemelisin veya kandırılmayın yalanı.

1

aşk herzaman herşeyi affetmez. bundan dolayı aşkınıza güvenmeyin derim.

2

aşk her şeyi affetmez tabiki ihaneti,yalanı riyakarlığı affetmemeli insan kim olursa olsun.

1

bence aşk her zaman her şeyi affetmez .