0

ya aslında gün içerisinde uğraşıldığı zaman bir günde çok rahat 5 tl nin üzerine çıkılıyor. hatta belki 20 tl yi bile bulabiliriz. ama iste gel gelelim hiçbirimiz gün içinde sabahtan aksama kadar burada durmuyoruz malesef. ben ilk üye olduğum zaman bir keresinde öyle denemiştim 12-13 lira gibi bir kazanç yapmıştım bir günde. ama iste dediğim gibi sabahtan aksama kadar baya sıkı yazmıştım. cevapları uzun uzun yazmıştım. soru çok az sormuştum sanırım o zaman. 3-5 tane mi ne sormustum o zaman. cevaplarda o zaman bir tik daha iyi kazandırıyordu ama. işte öyle zamanlarda bir altın soruya uzunca cevap vermeye çalıştım kendimce. o zaman 62 kurus mu 67 kurus mu ne kazanmıştım. birde demek ki o an iki kati kazanc olsa demek ki 1.30 tl gibi bir kazanc gelecekmisti. yani oyle kankacim.

0

suana kadar 5 tl bile olmadı ve ben çok yavaş kazanıyorum yani o kadar uzun uzun cevap yazamıyorum. yani öyle baya oldu ama fazla uğraşıp da öyle para biriktiremedim yani.

0

aktif olduğum günlerde, ne kadar kazandığıma tam bakmadım. fakat dün 0.84 tl kazandığımı hatırlıyorum. şu anda kazandığım toplam tutar, 1.65 tl. yani bugün 0.81 tl kazanmışım. buradan bir günde kazandığım rekor tutar, dün kazandığım tutar yani 0.84 tl oluyor. tek cevapla kazandığım en büyük tutar ise, bugün verdiğim cevaptan aldığım 9 kuruş. benim için cevap başına alınan bir rekor bu. bakalım bu rekorların üstüne ekleyebilecek miyim? referans kullanarak hiç para kazanmadım bu arada ve tercih etmedim.

0

bir gün içerisinde ne kadar kazandım diye bakmasım inan ki... fazla giremediğim için siteye iki cevap yazıp çıktığımdan dolsyı pek kazanca bakmadım yani... iki kuruş da gelse iki kuruş dedim... sıkıntı yok yani... şuan referenasımdan gelen sıkı bir kazancım var.. bakalım bugünde boşum biraz da ben uğraşmak istedim... 20 tl yi daha bugun geçtim. nasip oluesa yarına kadar ödeme talebi vermeyti planlıyorum

0

ben ilk uye oldugum zamanlar baya kazanc kasıyordum diyeyim. cunku tuyap kitap fuarina katılacağım para lazim diye bilgisayar basindan kalkmazdim neredeyse. oyle boyle derken 10 lira civari bir kazanc kasmistim bir gun icerisinde. bir cevaptan da aldigim en fazla kazanc 62 kurus muydu nrydi. o civardaydi.

0

aslında bu kişiden kişiye değişir ve kişinin soruya ne kadar uzun ve mantıklı cevap vermesi çok etkiler .ben mesela sorulara çok çok öyle uzun cevaplar veremedim o yüzden en fazla 20 kuruş kazanmışımdır.diye düşünüyorum o kadar uzun cevap verecek soru bulamıyorum çünkü ama genel olarak günde 1-2 tl kazanabiliyorum. çok fazla zorlarsan günde 5 tl kazanabilir miyim onu da hiç denemedim ama insanlar genel olarak çabaladıkça kazanabilirler. kazanmak senin elinde olan birşey ve sen ne kadar çaba harcarsan o kadar çok kazanırsın.

0

ben gunde en fazla kendimi yormadan 10 tl seviyesine geldim.cevaplari uzun tutuyorum daha cok katlaniyor.birde bir soruya cevap verdim sanirim tek cevapda 70 kurus aldim.

0

burda kazanmanın yöntemi şu kardeşim.aktif olucaksın,hızlı olucaksın ve uzun cevaplar yazıcaksın.günde 5 saat aktif olursan ve uzun cevaplar verirsen rahat 5 lira kazanırsın.bu sana bağlı az kazanmakta çok kazanmakta.

1

ilk hafta bir günde 7 lira kazanmıştım. daha üzerine çıkamadım. bir cevaptan ise azami 40 kuruş falan kazanabildim. yarışma dönemlerinde bir cevapdan daha yüksek bir miktar kazandıysam da, anlık olarak bakmadım.

0

henüz yeni üyeyim referansım günde 5₺ rahat kazanılır dedi

0

bir günde bende en fazla iki lira oluyor ama baya iyi yazanlar çok alıyor

0

daha yenı uyeyim bekliyorum bakalim gunluk ne kadar kazandıracak .umarım ıyı bır seyler kazanırız bu siteden sonucta emek harcıyoruz.

1

ben bir gün de en fazla 8 tl kazandım. ama baya zordu benim için, nerdeyse elimden bırakmadım. desem yeri olur. tabi boş vakitlerim de, en uzun cevaptan ise galiba 75 krş civarı kazandım tam hesap yapmamıştım. ama bu kazançların iki ile çarpıldığı zaman yani tahmini 35 krş falan kazanabilirsin diye düşünüyorum. herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

1

bende yeni kayıt oldum sanırım yarım saat gibi bir süre içerisinde 1 tl gibi birşey kazandım ama benim hedefim gün bitimine kadar 25 lira gibi bir rakam denemek olacak. soru başına kazandığım ücret komik aslında en fazla 10 kuruş kazandım sanırım. 80 kuruş kazanan arkadaşlardan tavsiye beklememek elde değil.

0

çok az kazanıldığını düşünüyorum fazla kazanmak için çok aman sarfetmek ve uzun cevap vermek gerekiyor. 6 lira en fazla kazandım günde bir süre sonra insan sıkılıyor

1

gercekleri konusmak gerekirse ben tam olarak cozemedim bu sistemi ksrma karisik birsey anlayamadim

0

bir günde en fazla 2 lirayı geçmedi arkadaşım

0

2gün oldu başlayalı çok ilgilenmediğim için 3 lira civarı kazandım tek bu soruda kazandığım 40 krş falandır herhalde.

0

bir günde en fazla 7 liraya kadar çıktım. fazla girmemiştim 3-4 saat mi ne takılmıştım burada o gün. bir cevaptsn en fazla 60 kurus kazandim

0

en iyisi 7 tl civarında oldu sanırım ve bir gün boyunca asla başından kalkmadım.