0

kazak- ceket türü şeyler alınabilir, kalitelisi alınırsa daha uzun süre ve severek giyer erkek. parfüm- bileklik- kolye- cüzdan- telefon kılıfı türü hediyeler de güzel alternatif olarak tercih edilebilir.

0

onun ilgi alanlarına bağlı olarak değişir herkesin aldığı veya daha önce alınan bişey yerine onun için anlamlı bir şey almayı denemelisin arkadaşım eski şeyleri çok sever plak gibi gramofonlu müzik kutusu almıştım daha sonralarda hayatında aldığı en değerli hediye olduğunu söyledi

0

saat çok güzel bir hediye bileklik veya türevi bir şey alabilirsin . tişört yüzük kolye alabilirsin kazak da alabilirsin havalar soğuksa ya da güzel bir ceket alabilirsin . yağmurluk da alablirsin bensiz hiç ıslanma diye gerçekten anlamlı ve hoş olur .

1

en anlamlı hediye ne saat , ne parfüm ne de başka bişey . onun içinde ne kalmışsa onu yap ona . küçüklüğünde alamadığı bişey gibi hiç yapmadığı , hiç gitmediği yerlere götür .o daha anlamlı olur bence .

0

kesinlikle saat al derim arkasınada tarih yada isim yazdır çok anlamlı ve değerli olur

0

parfüm ucuz bir hediye ucuzdan kastettiğim şey anlamsız saçma bir hediyedir. en anlamlı hediye ihtiyacı olacak bir şeydir. sevdiği ps oyunu, spor çantası, cüzdan , gömlek tercih ediyorsa gömlek daha çok günlükte kullanabileceği yanında taşıyabileceği bir kenarda kalmayacak şeyler olabilir aslında kendimizden yola çıkarsak daha doğru tercihler yaparız.

0

ya pantolon yada çeket gibi vs şeyler olabilir.

1

üzerine isim yazdırabileceğin kaliteli bir cüzdan alabilirsin.

0

en anlı hediye erkeğe, saat olurdu. ben saat isterdim %90