0

bodoslama girersen şaşırır tökezler kucağına düşer haberiniz olsun

0

genel de böyle şeyleri pek beceremem fakat şuan zaten insanlar internet üzerinden bu işleri yapıyorlar ama gerçek hayatta yapacak olsam önceden bir şeyler hazırlarım ama böyle manevi değeri olan şeyler örnek veriyorum onun için her gün bir kıra yazarak bir şiir yazmış olmam yada onun için her gün bir gül yaprağı kurutmam gibi bunları kullanarak etkileyeme çalışırdım

0

en güzeli hiç uzatmamak ne gerek var sklmaya daralmaya lafı dalladırıp budaklandırmaya gec karşisina bam bam bam soyle kurtul

0

eğer sosyal medyadan yazıcaksam komik bir yazı bulup ona atarım. ya da kontrol ederim araştırırım ne gibi şeyleri beğeniyor, ona göre yazar yürürüm.

0

doğaçlama yaparım. eger sevidğimi söyleyemiyorsam ona yazarım hem onaminik bir sürpriz olur hemde içimdekileri onun bilmesini sağlamış olurum.. ama mesaj atmam samimi gelmiyo bana.

0

hosşlandığım kişiye durumu bahsetmem için biraz sabırlı davranırım.hemen mevzuya atlarsan inandırıcı olmaz ve güvenmez sana aşkına sevgine inanmaz.durum sadece aşık olmakla olmuyor bence onun sana aşık olduğunuda yada hoşlandıpınıda öğrenmelisin yoksa hiç şansın yok.hoşlanmıyorsada sevdireceksin etkileyeceksin.bence en etkili yöntem bakışlar hoşlandğınız kişiyle ilk önce başıkışın o size baktığında hemen gözlerinizi kaçırın.ama çaktırmadan bakın.sonra ise biraz samimi olun yada aradan zaman geçsin.sonra ise yüzyüze knuşun mesajla telefonla internetle olmaz bu işler.açık açık söyleyin diyinki ben sana aşık oldum senden hoşlanıyorum sen hoşlanmayabilirsin sadece biraz düşün öyle karar ver diyin ve oda eminimki doğru karara elinde sonunda ulaşacaktır.birde geçmiş önemli geçmişte hoşlandığınız kişiye davranışlarınız yada sizin kötü davranışlarınızı gördüyse baştan kaybettiniz ya göründüğünüz gibi olmalısınız yada olduğunuz gibi görünmelisiniz.allah kolaylık versin bol kazançlar.

0

karşı tarafa duygularını anlatmak çok zor oluyor ve nasıl yapacağını bilmez ben mesala gidip yanına durup birşey hediye alarak yüzük yada kolye alarak iş dağa kolaylaşır ve fazla kelime ağzımda gevelemem ve güzel iltifatlar yaparak seni seviyorum diyerim ve sevgilim olur musun diyerim.

0

konuya girmem biraz zor olabilir ancka onun da bana karşı ilgisinin olduğunu biliyorsam eğer daha rahat ve kolay açılabilirim ancka öyle bir durum yoksa kolay kolay söyleyemem kendimi ifade edemeyebilirim. ya bu konuda biraz garanticiyim açıkcası. karşımdaki insanın hiçbir duygusu yoksa bunu ona söylemenin gereksiz olduğunu düşünürüm çünkü ben karşılıklı olan bir duygu bir aşk yaşamak isterim bu yüzden yoksa karşılıksız olan bir şeye inanmadığım için falan değil. karşımdaki insanın bana olan hissi tutumu bunu belirler. ve ona göre açılırım eğer benden hoşlanıyorsa bunu hşssettiysem kendim onunla ilgilendiğini onu tanımak istediğimi söyleyerek lafa başlarım.

0

biriyle konuşmak isterseniz öncelikle bence güncel bir şeyle mesaj atmalısınız eğer senden hoşlanıyorum diye konya girerseniz eğer bi kıvanç tatlıtuğ değilsen büyük ihtimal reddedilirsin fakat herhangi bir konuyla ilgili bir şeyler sorarak konuya girersen ordan da yürüyüp gidersen karşındaki kişiyi etkileme ihtimalin yüksek bu yüzden öncelikle herhangi bir fotoğrafında ki bir detayla ilgili mesaj atılabilir mesela

0

onunla ciddi bir şekilde konuşmam gerektiğini söyleyip baş başa kalacağımız bir yere davet ederim. duruma göre yemek yiyebileceğimiz yada bir şeyler içebileceğimiz sakin bir mekan olursa güzel olur. daha sonra konuya duygularımın ilk başladığı günden bunu nasıl kendime itiraf ettiğimden bahsederim karşımda ki de az çok konuyu anlayacaktır. onun beni nasıl dinlediğine bakarım heyecanla gözlerimin içine bakarak mı yoksa umursamaz bir şekilde mi dinliyor beni. eğer heyecanlıysa onun da bana karşı hislerinin olduğunu anlarım ve aynı doğrultuda devam ederim. umursamazsa da aslında bu konuşmanın sonunda ona bir soru sormayacağımı sadece bilmesi gerektiğini düşündüğüm için çağırdığımı söyler konuyu cool şekilde kapatmış olurum.

0

ben bu tarz konularda başarılı biri olabileceğimi zannetmiyorum.
karşımda ki insan beni seviyor bile olsa ilk adımı atamam.
ondan bir hamle gelmesini beklerim.
oda benim gibi düşünüp açılamayan biriyse sonsuza kadar kalır öyle.
allahtan bu levelleri atladım evlendim çoluğa çocuğa karıştım zor işler bunlar. :)))

0

ne desem yalan olur. her ne kadar onun beni sevdiğini bilsem de ben açılamam, konuya giremem, sevdiğimi belli ederim ve o büyük adımı daima ondan beklerim. nedense birisine onu sevdiğimi söyleyecek kadar cesaret yok bende