0

evin aydınlanmasında beyaz ışığı tercih ediyorum gündüz ışığı gibi aydınlık

0

benim evimde hem beyaz ışık hemde renkli ışıklar yer almakta sebebi ise misafirler geldiğinde beyaz ışığı açıyorum yada daha net daha aydnlık olması için beyaz ışığı yakarım.aile ortamında iken genelde karanlık ışıkları tercih ederim sebebi ise karanlık ışıklar gözü yormuyor ve kafayı dinlendiriyor.beyaz ışık çpk parlak olduğu için gözü ağrıtıyor ve yoruyor sonucunda göz bozulmalarına neden olabiliyor.

0

beyaz ışık daha iyi ve daha aydınlık oluyor . ben beyaz ışık kullanıyorum ve memnunum . sarı ışık veya başka ışık daha kör ve karanlık gösteriyor. özellikle çöktü yüksek beyaz ışıklar daha aydınlık daha ferah oluyor .

0

beyaz ışık daha iyi gözüme daha rahat geliyor.

0

ben ciddi anlamda beyaz ışıktan nefret ediyorum beni çok rahatsız ediyor ve ayrıca beyaz ışıkta üşüyorum nedenini bilmiyorum ama üşüyorum . okul zamanı beyax florasanlardan çok müzdariptim zaten uykumu da getirirdi beni çok çok rahatsız eder beyaz ışık. benim en sevdiğim ışık rengi tabiki sarı benı ısıtıyor bildiğin huzur doluyorum böyle çok seviyorum sarı ışığı bana çok iyi geliyor odamdada evin her yerinde de sarı ışık kullanmayo tercih ediyorum ama pek mümkün olmuyor galiba piskolojik bişey benimki ama en çok karanlığı severim böyle loş ışıkları severim güneşliği kapatırım böyle loş ortamlar yaparım kendime ne bilim aydınlıkta güzel ama loş ortamlar ışıklar daha güzel bana göre

0

migrenim olduğu için migren ağrısı yapmayacak ampüllerden kullanıyorum. sarı renkli.

0

odalara göre değişiyor o ama bence yatak odaları karanlık olmalı ışık kullanılmamalı onun harici diğer odalara beyaz tercih ederim

0

yer yer beyaz ışık var,yer yer sarı,odalar beyaz mutfak ve tuvalet sarı. nedense öyle de bir algı var sarı ışık olmuştur hep mutfaklar ve tuvaletler başka türlüsünü düşünemedim.

1

evimin tüm odalarında aydınlatmada mutlaka beyaz ışık seçerim. çünkü beyaz ışık tüm odayı çok iyi aydınlatan bir lamba olarak görüyorum.