0

şu dolandırmalar olmazsa internetten para kazanmak rahat ve güzel bir iş olurdu ama sağolsun bu dolandırıcılar sayesinde internetten hangi siteye güvenip para kazanacağımızı bilemez olduk.ve internette çok az kazançlar veriyorlar insanın kazanmak istemeye hevesi bile asla kalmıyor.internetten sağlam güvenilir ve kazancı güzel bir site olsaydı insanın kazanmaya hevesi olurdu.sorumani.com uda ilk defa deniyorum inşallah bu defa bu site beni yanıltırda güzel bir kazançlar elde ederim.çünkü hayat o kadar pahalı olmuş ki artık ek gelirlere ihtiyaç duyuyorsun.intermetten araştırmalara girişir oluyor.

0

büyük paralar kazanmak istiyorsan çok vakit ve emek gerekiyor yoksa düşük miktarlar kazanılıyor

0

görsel ve içerik bakımından kaliteli videolar üretilmesi halinde iyi bir gelir elde etmek mümkündür. ikinci yol iyi bir site yapıp, siteye adsense ve çeşitli firmalardan - tanıdıklar olabilir- reklam alarak gelir elde etmek. bunun dışında tıkla kazan, izle kazan tarzı sitelerden elde edilecek gelir ise internet faturasını bile karşılamaz.

0

internetten para kazanmak mümkün fakat açık konuşmam gerekirse uğraşılacak dert değil çok uğraş gerektiriyor.

0

aslında internetten para kazanmak mümkün ama bunun için bol zamanınız olması gerekiyor eğerki bol değilse yatırımla yani sermayen olması gerekiyor yoksa çok fazla kazanamzsınız
benim önerebileceğim para kazanma yollarından biri crypto para madenciliği biraz yatırımla iyi paralar kazanabilirsiniz

0

aslına bakarsanız çok mantıklı. bu platform üzerinde zihinsel olarak yorulacağımız aşikar. bunu güzel iyi niyet olarak, insanların önüne açmak daha fazla insanlara maddi konudan destek olmak güzel bir şey.

0

zor bir soru bence kazanc kolay ama sistemsel becerileriniz olması sart

0

bilmiyorum sanki çok vakit kaybı gibi geliyor ama insan denemeden yapamıyor galıba herkes yınede bir sansını denemekten yana bakalım ogrencez tecrübe edınıcez belkıde sorumani sayesinde

0

internetten para kazanmak mümkün müdür derseniz evet mümkün. bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. internet üzerinde çeşitli şekillerde para kazanabilirsiniz. en çok kazandıran kesinlikle ama kesinlikle youtube. eğer tutan bir kanalınız varsa çok kısa sürede evinizi de arabanızıda alabilirsiniz. zaten fenomen olmanın yolu günümüzde youtube üzerinden geçiyor. onun dışında link kısaltma sitelerinden de para kazanabilirsiniz. buralardanda iyi ödemeler almaya başladım her ne kadar link kısaltma işinde yeni de olsam kazanç fena sayılmaz. son olarak adsense reklamlardan para kazanabileceğinizi söyleyelim. ama bu adsense reklamlar şu demek değil. bir tane kıytırık bir site yaparım , adsense reklam koyarım hoopp yarın dolsun hesaplar.. site emek istiyor , bakım istiyor ve diğer yöntemlere göre daha masraflı bir web sitesi sahibi olmak.

0

çok az miktarda evet ama genel anlamda boş bir uğraştan farklı olduğunu düşünmüyorum.

0

bakıp görecez ama çok zaman istiyor.çaba olmadan emek olmuyor.

0

bence çok zor ama bakalım deneyip göreceğiz hep birlikte

0

internetten para kazanmakta aslında çok zaman ayrılan bir şey ve öyle yüksek miktarlar kazanılmıyor. emek vererek boş zamanlarınızı değerlendirerek ufak miktarlar kazanılabilir.

0

yani çok aradım çok uğraştım bulmak için pek bisey yok bunu gördüm bakalım inşallah ise yarar

0

internetten para kazanmak için çok uğraştım zamanında, pek fazla bişey bulamadım ve bu sitede de öylesine vakit geçirmek için bulunuyorum.ekstra bir kazanç oluyor ama çok az bir kazanç elde etmiş oluyorum,bu da pek beni tatmin kılmıyor.

0

internet üzerinde genelikle para kazanmak için, site açılır. fakat günümüzde birçok para kazanma yöntemi bulunmaktadır. nakit ve direkt olarak para kazanmak isteyen kişiler makale yazmaktadır.

0

2 aydır iş bulamıyorum.internetten para kazanmak da malesef cok cüzzi rakamlara oluyor. günlük ekmek paranı kazanabiliyordun en azından diye düşünüyorum

0

bence bana göre hem burdan hem firmalara üye bulmakta kazandırıyor . en çokta firmalara üye bulmak kazandırıyor zaten. burası tam öğrenciler için uygun ama küçük bşr kumbara gibi aynı zamanla küçğk birikimler. bir yönden de sakıncalı aslında öğrenci için çünkü internetini yine baya kulllanması lazım buraya baya bir kazanç istiyorsa . bir nevi telefon kontür parası çıkarmak gibi birşey. kötü yerlerde harcamaktan iyidir yinede. hemde bişeyler öğreniyorsun aslında.

1

bene soru cevaplayarak para kazanmak hem öğrenciler için hemde boş ve işsiz olanlar için çok yararlı ama bu miktarlar düşük olsada hiç yoktan iyidir

0

biraz zor uğraş gerektiriyor takibiki. ama emeğin karşılığını alıyorsunuz.hem eğlenceli heleki öğrenciler bu işe çok giriyor neden olmasın.