0

çocukları mutlu etmek için onlar gibi çocukca hareket ederim ilk başta, onlarla birlikte oyunlar oynarım ve bir de çocukları mutlu etmek için hediyeler alırım.hayatta ki en saf en temiz duygulara sahip olanlar çocuklardır, onun için cidden çocuklarımızı el üstünde tutmalıyız ve ufak bir şey de kızmak veya bağırmak gibi yollarla onların küçük kalplerini kırmamalıyız.

0

çocuklar dünyanın en masumane varlıkları olduğu için onları mutlu etmek hiç zor olmuyor. yeri geliyor onunla oyun oynamaktan, yeri geliyor ona küçücük bir çikolata almaktan geçiyor bu mutluluğun yolu. yeterki içimizden mutlu etmek gelsin bunu çok çaba sarf etmeden yapabiliriz.

1

güleryüz göstermek, bir şeker veya çikolata bile onları çok mutlu eder.

1

çocukları mutlu etmek çok kolay oluyor genellikle ben çocuklara sanki onların yaşındayım gibi onlarla oyun oynayarak mutlu ediyorum onlarla oyun oynadığım zaman çok seviniyorlar ya da çocuklara bir hediye aldığı zaman da çabuk seviniyorlar yani çocuklar masum ve çok çabuk mutlu olan varlıklardır ilgi göstermek onları mutlu eder ben genellikle çocuklarım mutlu olsun diye bazen işimi yarıda bırakıp onlarla oyun oynayarak mutlu ediyorum bazen de istediği bir şey yaparak mutlu oluyorlar yani her konuda çocukları mutlu etmeyi başarıyorum.

0

çocukları mutlu etmek için asıl yapılması gereken onun yaşıtı gibi davranmak, agucugucugu yapmak yerine misal erkek çocuğumuzun elinde araba onunla arabalarla oynamak misal kız çocuğumuzun elinde bebek onunla bebekleri sallatmak uyutmak, bunlar çocukları mutlu eder..

1

çocukların dünyası çok hızlı değişir. onun için mutlu edilmesi en kolay canlılar çocuklar galiba. küçücük bir hediyeden, şekerden, masaldan, oyundan mutlu olabilir, duygu durumları anında değişebilir. yeter ki siz ne istediğini ve nasıl davranmanız gerektiğini bilin. gerisini çocuklar neşe ve sevinçleriyle tamamlarlar.

0

çocukları mutlu etmek için onlarla ilgilenmeye çalışırım onları güldürmeye onlarla eğlenmeye yani çocukla çocuk olmaya çalışırım . onlarla beraber oyunlar oynayarak veya çizgi film seyrederek beraber gezerek çikolata yiyerek hayvanları severek eğlenmeyi severim. onların gülüşü dünyalara bedeldir benim için. masumane bakışları onların gözlerinde ki saflık duygusu çocuksuluk bana kendi çocuksuluğumu hatırlatır. onları çok severim.

1

çocukların kendilerini seveni algılayacak kadar yüreklerinin algısı açıktır. çocuklara sevgi göstermek, dokunmak, onlarla onların göz hizasına inip konuşmak, imkanlar dahilinde pahalı olması gerekmez hediyeler almak onları mutlu edecektir.. onlara masal, hikaye okumak da sevdikleri faaliyetlerdir.

0

onlarla oyun oynarım, onların ne yapmak istediğini öğrenir onu yaparım. onlara sevdikleri şeyler alır hediye ederim

0

çocukları bir tebessüm, göz kırpmak bile mutlu ediyor. fakat, imkanım varsa sevdikleri şeyleri almaya çalışırım. :)

0

onların dünyasına girmeye çalışırım. sohbet eder, sorular sorar, fikirlerini alırım. kendilerini birey gibi hissetmelerini sağlamaya çalışırım. .

ayrıca oyuncak örüp hediye etmeyi, böylece çocukları sevindirmeyi çok severim.

0

şu hayatta bir çocuğu mutlu etmek kadar kolay bir şey yoktur her halde. küçük bir hediye oyuncak onların kalbini kazanmaya yeter diye düşünüyorum. bir de birlikte oyun oynamak onlarla birlikte güzel vakit geçirmek parka götürmek onların kalbinde en güzel yere sahip olmanızın nedeni olacaktır.

0

çocuklarda mutluluk oranı farklıdır. ama genel itibariyle parkta oynatmak, birlikte gezmek ve sinemaya götürmek onları mutlu eder. ayrıca çikolataya hiçbiri hayır demez.

0

onlarla oyunlar oynarım şakalaşırım yeni bilgiler öğretmeye çalışırım :)

0

parka götürülür . istediği yemek vs şeyler alınır.