0

lahmacun gibisi yok . lahmacun iki insanın samimiyetini belirtir. herkesle lahmacun yenilmez . lahmacun özeldir . bu aralar fiyatları biraz uçtu ama olsun sonucta ne olursa olsun bir başkadir lahmacun .
youtube da şarkısı bile var :)) dinlemenizi tavsiye ederim :))
geçen evde yapalım dedik ciddi anlamda süper olmuştu . yani her an yiyebilirim. aç kaldığım boyunca her gün lahmacun verseler bikmam.

0

bence her ikisi de lezzetli yiyecekler ikisini de çok severek yer ve tüketirim. ancak, sanırım pide daha ön planda benim için hele ki iç harcını evde hazırlayıp yaptırdığınız zaman yemede yanında yat denecek kadar özeldir ben çok severim lahmacunu da pideyi de. severek tüketirim ikisini de ancak sanırım pide benim için daha ön planda kalıyor. tat olarakta yle.

0

bana göre lahmacun daha güzel.baharat açısından o hamurunun güzel pişmesinden dolayı.

0

ikisininde tadı ve lezzeti farklı bu nedenle ikisinide birbirinden ayıramam. özellikle karışık pide favorilerim arasında yer alır.

0

lahmacun özellikle acılı olanı. tavsiye ederim.

0

ben ikisinide severim.fakat lahmacun daha güzel geliyor bana.çünkü yanları yumuşak oluyor ve yuvarlak oluyor bu yüzden lahmacunu daha çok severim.

2

her ikisini de yiyorum ama bana göre pide daha lezzetli.

0

her ikisinde çok seviyorum. ayrım yapamam. ama illaki birini seçmem gerekiyorsa iyi yapılmış çıtır çıtır lahmacun derim.

0

ikisi de acayip lezzetli, çok severim. duruma göre değişir, eğer açsam pideyi tercih ederim o daha doyurucu. ama öylesine gittiysem lahmacun

0

ikisi de çok lezzetli lezzetler bunlarınyerken altından akan yağlar kadar güzel bişey yok

0

ikiside lezzetli ikisinide severim ama en çok gittiğim yerde pide yiyorum yani pideyi çok güzel yapar çünkü