0

bizim icin gercekten uzulen kisi annedir.sadece annelerimiz ve babalarimiz bizim icin uzulup aglarlar.sadece onlar kiymetimizi bilir ve bizi cok severler.orneğin bi yanlis yapsak bi hatamiz olsa sadece anne ve babalarimiz bizi affedip alttan almaya calisirlar

1

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözünün anlamı söyle mesela başımıza bir iş geldiğinde ya da bir zor durum geçirdiğimizde ya da hastalandığımızda ya üzüldüğümüzde sadece annemiz halimize üzülür ve bize ağlar çünkü gerisinin ağlaması bizim için değil eğer bizim için ağlıyorsa bile onun başka nedenleri var ve çektiği acılar aklına gelip öyle ağlar yani o yalandan ağlar bizim için ağlamaz dertleri aklına geldiği için ağlar ama ben bundan böyle bir anlam çıkarıyorum.

0

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözünün anlamı yani anne ağladığı zaman gerçekten yürekten algılıyor evladı için yanıyor ama gerisi yalan ağlar yani gerisi sadece ağlıyor ya da bir olayı aklına geliyor ağlıyor onun için gerisi yalan ağlar diyor.

0

doğru bir söz ençok anneler ağlar çünkü evlatları için ençok onlar uzulur.ağlar insan başına birsey gelse en çok evlat yerine kendilerini feda ederler.

0

basimiza bir kotuluk geldiginde ve zor durumda kaldigimizda bizi gercekten dusununen annelerimizdir. kimse bir anne kadar dusunemez cocugunu cocugunun tirnagi kanasa onun icin endiselenir ve uzulur

0

annelerin değerini çok iyi anlatan bir sözdür

0

bir ömür boyu agliyacak insan analardir bizlere birşey olsa bizim canımız yansa herkes birgün ağlar sonra seni unutur ama analar unutmaz analar ölene kadar ağlar onun için analarımızın kıymetinin bilelim yani analizin canı yanar canınız yandığında analarimiz his eder yani

0

bizim arkamızdan gerçek anlamda gözyaşı dökecek tek kişi annemizdir. bize bir şeyler olursa gerçekten en çok annemizin yüreği sızlar.
anne, biricik ve özeldir. hep evladını düşünür korur kollar

1

her birimizin yaşadığı üzüntü ve acı veren olaylar var hayatımızın bir yerinde.. ben buna yürekten inanıyorum.. çevremizde bizimle dertlerimizi, sıkıntılarımızı o günlük paylaşıyor ama sonra herkes kendi yaşantısına dönüyor... yaşıyorsa bir tek canın sana üzülüyor..bu demek.. ama bu eylemi her birimiz yapıyoruz zaten.. boşuna ateş düştüğü yeri yakar demiyorlar zaten..

0

yani herhangi kötü bisi olduğunda ya da öldüğümuz de en içten ağlayan anamizdir diğerleri yapmaciktir bunu anlatıyor bence.

0

senin yaptığın bir hatayı sadece yakınlarının anlayıp sana yardım edebileceği, başkası yalan ağlar derken de üzülmüş gibi görünüp aslında arkandan sevinen insandır.

0

sadece annelerimizin bize yürekten üzüleceğini söyler. bizi en çok,en yürekten seven kişilerin annelerimiz olduğuna vurgu yapar.

0

insana gerçekten üzülen bir kişi var ise o da kişinin kendi annesidir.onun dışındaki insanlar yalandan üzülür ve sahtedir.bu söz ile bunu anlatmak istemiştir.

1

herkes size dost gibi görünse de sizi çok sevdiğini söylesede kimse anne kadar düşünüp sizin için üzülmez.