0

normalde insanın günde 8 saat uyuması gerektiği söylenir ancak bazı insanlar 6.7 saatte de gayet dinç enerjik ve iyi hissedebiliyor ve 6.7 saatlik bir uyku onlara yetiyor. bunun daha azını 3.4 saat uyku uyuyupta kalkan insanlar var ancka bu uyku için yeterli bir saat olmadığı için bazı insanlar bunu 1 saat gündüz uykusuyla ayakta tutmaya çalışıyorlar. bu bakımdan bence 8 saat insanın uyku süresi için gayet ideal bir zaman diye düşünüyorum. ancak tbaş bu durum insandan insana değişir. ve bünye meselesidir siz belki uykuyu çok seversiniz daha erken yatarsınız veya geç yatsanız da o uykuyu bir şekilde almaya çalışırsınız ancka bazı insanlar için de uyku o kadar önemsizdir ki yapacak bir çok işleri olduğundam yeterli ve verimli bir uyku alamazlar. veya daha kısa sürelerde uykular tercih ederler. 5 saat 6ssst uyku ile durabilen bu tempoya alışmış insanlar vardır. yani bu tamamen bünye meselesidir bana göre zaten herkes bu duruma bir süre sonra alışır yani siz nasıl uyku planını geliştirir seniz o şekilde alışarak devam dersiniz bence 8 saat gayet idealdir.

0

günde altı saat kalite uyku uyumak bence yeterlidir.

0

günde 8 saat uyku yeterlidir. daha az uyku olduğunda insan sinirli stresli ve gergin olabilir.. bu da sürekli olursa hastalığa yol açabilir.. ne az ne de fazla uyku iyi değildir.

0

günde 4-8 saat saat arası uyku yeterli olduğunu bir kitapta okumuştum.1 saat civarı öğle uykusuda uyku evresinin bir gününün tamamlanması için yeterlidir.

0

günde en az on saat uyumak gerekir. on saat uyuyamayan insan kendine gelemez.

0

gunde minum 5 saat uyumak gerekir ama ben saglikli bir yasam surmek istiyorum diyor isen o zaman nerden baksan sekiz saat uyuman gerek.

1

günde en az 6 saat uyumalıyız.çünkü beynimizin,gözlerimizin ve bir çok organımızın rahat etmesi ve dinlenmesi açısından bu süreye çok ihtiyaç duyuyoruz.sağlıklı olmak için bu uyku düzenini sergilemeliyiz ve uygulamalıyız.

1

günlük en az 6 en fazla 8 saat uygundur. fazlası da eksiği de vücutta yorgunluk halsizlik gibi kötü sonuçlar doğurur.

2

ben kendi adıma gece 01,30 gibi yatarım sabah da 09,15 gibi kalkarım.. kurulu saat gibi uykudan uyanırım.. demek ihtiyacın bu kadarmış..

1

günde 8 saat uyku yeterlidir daha fazlası gereksizdir

1

6 ve 8 saat yeterlidir ama ben üç saat uyuyorum her zamanda söylüyorum benim oğlum beni uyutmuyor yani geceleri kalkıyor 3 saatlik uykuya kalıyorum hep gerçekten zor yani uykusuzluk

1

8 saat denilir ama öyle değildir uzman açıklamalarını dinledim daha önce ,uyku süresi her bedene göre farklılık gösterir sen 5 saat uykuyla kendine iyi gelebiliyorsan 5 saattir,6 saat yetiyorsa 6 saattir,genel geçer her zaman doğru değildir yani.

1

10 saat yeterlidir fazlası sağlığa zararlıdır

1

8 sanırım ama bana 5 yada 6 saat yetiyor .

1

normal bir insan için günde 8 saat uyku yeterlidir.

1

6 saat uyku yeterlidir çünkü bilim adamları böyle bi sonuca varmıştır ve hz. muhammed efendimiz de 6 saat uyurmuş.