0

ram in yükseltilmesi ya da ekstra ram eklenmesi ile bu durum azaltılabilir. bilgisayar masaüstündeki uygulama sayısını düşürebilirsiniz böylelikle bir işlem yapmaya çalışırken arka planda taradığı uygulama sayısı düşeceği için daha hızlı hareket edebilir. aynı anda kullanmadığınız uygulamaları kapatabilirsiniz arka planda olması da yavaşlatabilir. fanları temizleyebilirsin böylelikle ısınma miktarını azaltırsın ısınan bilgisayar da donmalara neden olur. virüs temizliği yaparak bunu önleyebilirsin. bilgisayarında olan fazlalıkları silebilir ve hafızasını arttırırsan da donma sorununu azaltabilirsin.

0

bırde bılgısayarınızın hızlanması ıcın ramınızı yukseltın

0

ben bılgısayardan cok ıyı anlayan bır kışı olarak kasılma sorunu yasayan kışılere advanced system care programını kullanmalarını tavsıye ederım bastan asagı sısteme komple bakım yapıyor ayrıca pc nızde ıyı bır vırus temızleyıcı program olması lazım

0

imkanınız olursa iyi bir bilgisayar alarak kurtulabilirsiniz, aynı zamanda bilgisayarımızı bakını zamanıda yapmalısınız, kötü sitelere girmemelisiniz

0

işlemci aşırı ısınıyorsa donma olabilir fanın bozulmuş olabilir yada virüs dolmuştur format at kendine gelir bilgisaray.

1

bilgisayardaki donmalardan kurtulmak için mutlaka bilgisayar iyi bakmalıyız.eğer sorun donanımsal ise kasamızın içini açıp güzelcene temizlemeliyiz ki bilgisayar çalışırken tozlar fanların veya donanımın hızını düşürmesin çalışmasındaki.yazılımsal olarakta mutlaka bilgisayarımıza antivürüs programı indirip güzelcene her ay tarattırmalıyız.virüsler bilgisayarı en çok donduran şeylerdir.eğer bilgisayarımız çok dolu ise yerde açmalıyız.