1

daha fazla kazanç elde etmek için hangi sorulara yönelmeliyim?

Burası bir soru cevap sitesi farkındayım. Hatta çok farklı bilgilerde edinip, kendi bildiklerimdende sizlerin faydalanmasını sağlamaya çalışıyorum. Ancak daha iyi kazanç elde etmek için hangi sorulara yönelmeliyim.

11 cevap
0

eger cevaplari guzel ve uzun verirseniz cevaplarla daha fazla kazanc saglarsiniz burada. yani hem bilgi edinip hem kazanc saglama olanaginiz var acikcasi.ama tabi bazen cevap yazmak sıkabiliyor. arada değişiklik istiyor insan. ama kazanc icin yazacaksan burada, bir sure hic sıkılmadan cevap odakli gitmen lazim. yani ben bu zamana kadar cevap odakli gittim ve guzel kazanc elde ettim. birde sitede iki kati kazanc etkinligi oldugunda hic kacirma derim. bu sayede kazandigin paralar iki kati yansidigi icin kazanc hanene, daha fazla kazanc elde edersin.

0

şahsım adına söylüyorum %20 kazanç veren sorularla ilgilenemiyorum çünkü soruda geçen genel kültür bilgisini araştırmak ve yorumlamak çok yorucu evet yeni şeyler öğreniyoruz ama sorunun altında 75 cevap var ben yeni öğrendiğim bir konu ile ilgili ne kadar iyi bir yorum yapabilirim ki ? günlük hayatta seo içerikli yazılar yazıyorum ama 75 cevap zaten var ve ben oraya bir şey yazarsam illaki kopya diye nitelendirilecek.
daha fazla kazanç elde edebilmek için de sorulara yorum yaparken uzun uzun yazmak gerekiyor bunu test ettim normalde 1 kuruş veriliyor iken uzun bir cevap yazdığımda 7-8 hatta uzunluğuna bağlı olarak daha fazla verilebiliyor
hangi sorulara yönelmelisin bence daha hızlı yanıtlayabileceğin soruları farklı sekmelerde biriktirip yanıtlamalısın o yüzden ben yorum sorularına yöneliyorum

1

yani bu sorumani sitesinde anladığım kadarıyla hangi soru olursa olsun verdiğim cevaba bağlıdır ne kadar doğru ve uzun cevap yazarsan o kadar çok kazanırsın soru fark etmiyor sadece cevabın kısa ve uzunluğu fark ediyor tabi burada cevabı kısa olan sorular da var yani hiç olmazsa onlarda kazandırıyor onlar da mesela cevabı kısa olduğu için fazla vaktini de almıyor yani bu sitede hemen hemen her tür soruda kazandırıyor. eğer daha fazla kazanç elde etmek istiyorsan daha çok aktif kullanırsan ve daha sonradan çok cevaplara yönelir sen daha çok kazancında olur çünkü herkes aktif olduğu kadar verdiğin cevaplara ve sorduğun sorulara kadar kazanıyor burada fazla kazanç elde etmek yazarların elinde olan bir şey az vakit harcarsa az kazanıyor çok vakit harcarsanız çok kazanır.

0

istediğiniz türden soru sorup cevaplayabilirsiniz, kazancınıza etki eden tek şey kaç soru sorduğunuz ve cevabınızın uzunluğu. daha fazla kazanmak isterseniz de %5 ve %20 daha fazla kazanç veren yani 4 cevaptan daha az cevap almış sorular veya altın sorular cevaplamanız gerekir.

1

cevapların uzun ve cümlelerin özgün olması kazancın artmasında etkili oldukça.

altın sorular %20 fazla kazanç ve %5 fazla kazanc yazan sorular sizi motive edecektir.
daha sonra zaten ilgi alanlarınıza göre şekillenir sitede geçirdiģiniz vakit.

0

daha fazla kazanç elde etmek için altın sorulara yönelin ve altın soruları uzun uzun cevaplayın ve bu arada şu an sitede etkinlik var her soru x2 kazanç seklinde yani 5 kuruşluk cevap veriyorsanız o sorudan kazancınız 10 kuruş oluyor.

0

ben de yeni kayıtım fakat cevapsızlar diye biliyorum pek bir fazla kazancım olmadı şuana kadar

0

uzun ve mantıklı cevaplar daha çok kazandırıyor bir de yoruma dayalı cevaplar. sonuçta hem uzun hem de özgün bir cevap oluyor ve daha fazla kazanç getiriyor.

0

ben genelde altın sorulara yöneliyorum. onların kazancı daha fazla oluyor çünkü. ayrıca ilk sorular bir kaç kişi cevaplamadan %5 daha fazla getiriye sahip oluyor bu yüzden o sorulara da elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum.

1

anladığım kadarıyla altın sorular ve yanında ek kazanç oranı gösterilen soruları cevaplamak daha karlı...

bir de uzun cevapların getirisinin yüksek olduğunu fark ettim.

0

ben de daha yeni üye oldum bu uygulamaya fakat gerek arkadaşlarımdan gerek sosyal medyadaki yorumlardan duyduğum kadarıyla cevapsız ve altın sorulara yönelmek kazanç açısından daha yararlıymış.