0

siyah lekeler için maske yapılmalıdır, kil maskesi ferahlatır, salatalık, yoğurt özlü kür yapılmalıdır, limon ve soda karışımıyla yüz yıkanmalıdır, buhar banyosu yapılmalıdır.

0

yüz temizlemenin bir çok yolu vardır mesela mağazalarda satılan tonikler özel minarelli sular ve yüz temizleme jelleri bunların en iyisi bana kalırsa minarelli sudur çünkü hem doğal hem besleyici hem sağlıklı mağazalarda satılanlar genellikle kimyasal barındırıyor

0

krem kullanılır doğal olsun ama 123123122312

0

yüz temizleme için en iyi madde sudur. sudan daha sağlıklı bir şey bilmiyorum. makyaj yaptığında makyajın 24 saat yüz de kalması ya da onunla beraber uyumak güzel değildir. makyajla temizlik yapılmaz ama suyla hem temizlik hem bakım olur sadece su ile yüz bakımı en doğal yoldur

0

yuz ve cilt temizlenmesi icin bircok oneri vardir. oncelikle cildimzii tahris edecek malzemelerden korunmaliyiz. ve elimizden geldigince yuzumuzu ilik suyla temizlemek daha faydali olacaktir. yuzumuz ve cildimize uygun temizleyici bir sabun bulmak fayda saglayacaktir. mesela ben imex sabun kullaniyordum makyaj yaptigim gunler yada cildimiz temizlemek icin. imex cildi derinlemesine temizliyor ve ilk denemede bile cildi cok aydinlattigini ve ferahlattigini hissedebiliyorsunuz. eger baska bir bakim kullanmak isterseniz cilt icin maskeler var. ozellikle eczanelerde satilan siyah maske bugunlerde cok fazla populer. siyah maske tercih edebiliriz. daha sonra evde yapabilecegimiz formuller vardir. mesela yogurt ve karbonati birazcikta limon skarak cildimize uygulayabiliriz. daha sonra leke kremleri satiliyor. onlardan da satin alarak cildimizin sagligina yararli olabiliriz. .

0

valla yuz bakimi icin bir cok oneride bulunun doktorlar ve insanlar vardir. cilt tipine gore, cilt sorunlarina gore ne kullanacagimiz degisir. mesela maden suyu cilt uzerinde cok faydalidir ve lekelerin renginin acilmasinda ve parlak bir cilt icin cok fazla öneriliyor. daha sonra sivilceler icin sarimsak oneriliyor krutmak icin ve tekrar cikmamasi icin. yogurt ve karbonat karisimini duzenli olarak uygulamamiz tavsiye ediliyor, siyah noktalar icin ozelliklede bu formul oneriliyor. elma sirkesi tavsiye edenler var. yine parlak bir cilt icin ve leke tedavisi icin oneriliyor. kahve telvesininde yumusak bir cilt icin yuzumuze maske olarak uygulamamiz soyleniyor. yumurta akini tavsiye edenler var. yumurta akini yuzumuze uyguladigimizda kuruyor ve siyah noktalarin cildimizden cikmasina yardimci oluyor. tarcin ve bal karisimini temiz bir cilt icin oneriyorlar. tabiki bunlarin yani sira yaz gunlerine kis gunlerine ozel gunes kremi kullanmaliyiz. kaliteli olmasi ve eczaneden alinmasi cok onemlidir. leke kremleri var. ama doktorun onerdigi leke kremlerini kullanmaliyiz. kafamiza gore degil yani. bu sekilde bu formullerle cilt sagligimiza koruyabiliriz ve kirisikliklari, lekeleri, sivilceleri onleyebiliriz.

0

yüzümüzü beyaz kalıp sabunla güzelce yıkarsak çok güzel temizlenmiş olur. bir de günlük tıraş olan erkeklerin yüzü zaten temiz olur. günlük makyajını yapan bayanların yüzü de temiz olur.

0

yüzümüzü genellikle yıkadıktan veya banyo yaptıktan sonra temizlemeye dikkat etmeliyiz çünkü biz o zaman daha arınmış bir şekilde olur. öncelikle yüzümüzü tuniklerle yüz temizleme maskeleri yapmalıyız. ben soda gül ve limon yardımıyla kendime bir cilt temizleme toniği hazırladım. öncelikle gülü iyice ezdim. daha sonra bir şişenin içine biraz soda koydum ve ezmiş olduğum gülleri içerisine iyice karıştırdım daha sonra yarım limonu sıkarak bu karışımı iyice birbirine karıştıran a kadar çalkaladıktan sonra yüzüme pamuk yardımı ile uyguladım.

0

öncelikle yüzümüzü sabah akşam sıcak ve ılık su ile yıkamamız gerekir ondan sonra beraber eve kuaföre gittiğimiz zaman oralarda yüz maskesi yaptırabilir yüz maskesi bence önemlidir herkesin yaptırması lazım bakımlı olmak için yaptırmayanlar zaten rezil dir herkes yaptırsın herkes temiz ve bakımlı olsun diye tavsiye ediyorum.

0

yuzumuzu her sabah aksam sicak bir su ile yikamaliyiz kullanilan malzemeler sabun krem olabilir yuz guzellestirici maskeler kremler vb. bunlari uyguladiktan sonra yapmaniz gereken sunlardir sicak bir suyu bi kapa alip ilk once yuz guzellestirici kremo suratiniza surmek sonr en az 15 dakika beklemeniz gerekmektedir. sonra ise yuzunuzu ilik bir su ile.hafifce yikamaniz gerekmektedir sonra ise sabunu kopurtup yuzunuze iyice ovalamak ve krem yagi kalmiyacak bir sekilde ovalamak sonra ise sadece yeniden su ile yikamanizdir ve sonra havlu ile kuruladiktan sonra yuzunuzde siyah nokta cil ve sivilce kalmaz ve cikmazdie bu formulu sabah aksam uygulamaniz yeterlidir bos vakitlerinizde yapmakta fayda var.

0

öncelikle yüz ılık su ile yıkanmalıdır haftada bir iki kere peeling yapılmalıdır makyaj ile uyumamak gerekiyor makyajı yüzden çok iyi bir şekilde çıkaracak makyaj temizleme suyu var onlar ile makyaj çıkarılır ılık su ile yüzümüzü yıkamalıyız ardından sadece yüzümüze nemlendirici krem uygulamamız gerekir onun dışında makyaj süngeri ve fırçaların temizliğide çok önemlidir bir başka konu da beslenme de çok önemli ağır yağlı yemekler yersek sivilce çıkar bunlardan uzak durulmalıdır ayrıca da spor spor yapıp terlediğimizde yüzümüzde terler dıştan içi doğru güzel bir yüz temizleme yöntemidir ki victorya secret mankenlerininde güzellik sırrıdır

0

bunun farklı yolları var tabiki makyaj temizleyicileri ile temizleyebilirsiniz,yada evde kendinizde hazırlayabileceginiz salatalık suyu ile de temizleyebilirsiniz hazırlanışı gayet basit bir formül 1 tane salatalık rendeleyek 1 bardak süt ile karıştırıyorsunuz iyi günler...

0

ilk önce herkese merhaba elinizde 1 limon 1 yemek kaşıgı tuz lazım bir kasenin içine o limonu iyice sıkıp sonra tuzu bir birine karıştırın iyice eriyesiye kadar eridi kadar sonrasında bunu yanaklara vede burun kenarındaki yağları iyice temizlemesine yardımcı oluru iyice yedirerek sürdükten sonra 5 dakkika sonra yıkayınız sonrasında 1 tarifim daha var yoğurt kahve dereotu lazım elimize 1 kasenin içine yarısına kadar yoğurt koyuyoruz ondan sonra 3 4 tane kahve çekirdeğini çekiyoruz iyicene sonrasında dere otunu robota iyicene çekiyoruz suyu çıkasıya kadar ondan sonra 3 nü güzrl cene yiyesiye kadar karıştırıyoruz yedikten sonra 1 gün boyu dolapta tutuyoruz sonrasında ertesi gün elinizi yüzünüzü sabun ile yıkayıp kurladıktan sonra yüzünüze iyicene yediriyorsunuz sonrasında ise 5 10 15 dakkika her neyse işte kuruyasıya kadar bekletiyosunuz sonrasında ise yüzünüz iyice yıkadıktan sonra yüzünüzü pamuk gibi olur ter temiz olur

0

yüzümüzü su başta olmak üzere kremler ve makyaj temizleme losyonları ile temizleyebiliriz

0

vallahi yüz nasıl temizlenir bir sürü malzeme kullanıyor bazı insanlarımız.hiçbir zaman birşey kullanmadım cildimde.alırım komili ıslak mendilimi yapıştırırım yüzüme,taktik maktik yok bam bam bam.haldır kültür dalarım yüzüme .ne makyaj kalır ne de başka birşey .komili komili komiliiiiii

0

yüzün en büyük temizleyicisi ılık sudur günde 3 öğün yüzümüzü saf su ile yıkamalıyız ama eğer yüzüm çok kuru diyorsanız nemlendirici kremler kullanabilşrsiniz ayrıca cildi kurutmayan bitkisel sabunlarda temizleyici özellik taşır duştayken çıkacağınız sıra gözenekler açılmış oluyor tonikle masaj yaparak bu gözeneklerin içini temizleyebilirsiniz aytçrıca bir arkadaşım diş macunuyla yıkıyordu ama ben hiç denemedim bide duştan çıkarken mutlaka yüzünüze soğuk su çarpın bu sayede gözenekler kapanır ve temiz kalmasını sağlar

0

güzel bir cilde sahip olmak istiyorsanız her sabah sıcak suyla yıkayınız yada sabunla aynı sekilde dove sabunlar var o sabunlar sürmeniz gerekiyor cild önemlidir cildi bakımsız hale getirirseniz çirkin olursunuz ve sabah aksam yüzünüze bakım yapıcaksınız krem olsun yağsız bir surat istiyorsanız yapmanız gerekenler bunlardır aksi taktirde bakımsız olabilirsiniz cild önemlidir cild bakım ister bunun bakımında yapmak size düşer doktora giderekte ilaç krem alarak yağsız bir cild istiyorsanız doktordan reçeteye alıp sabah akşam yüzünüze uygulayabilirsiniz.

0

aslında yüz temizlemek için birçok malzeme vardır. bunlardan bazıları şunlardır. krem, peçete,şampuan, su, havlu, ve benzeri malzemeler ile yüzünüzü iyice temizleye bilirsiniz.

1

benin en sevdigim yontem ve en saglikli yontem gul suyu ile yapilan hazir gul suyu da alabilirsiniz yada evde de yapmak isterseniz bahcenizde gul varsa yapraklarini ayiklayip bir sisenin icine doldurun ve ustune su ekleyin oyle bir kac gun beklesin ve daha sonra biraz pamuk kulanarak gul suyunu pamuga dokun biraz ve yuzunuze surun ve siz de goreceksiniz cildiniz butun kirlerden arinacaktir sahsen kulanip memnun oldugum bir yontem ve saglikli dogal bir yontemdir tavsiye ederim saygilar.

0

yüz temizleyıcı bakım kremıdır maskesıdır var ama doğla yoldanda var sabah kalk elıne bı avuc su al yuzune carp bunu yaparakta güzel bir cilde sahıp olabılırz mesela sabunlayarak ılık sula sabunlayarak olabılır yanı her şekılde olabılır yüz jelleride var yüzümüze onu surerekte yapabılırız ama doğal yontem en mantıklısı düzenli bir şekılde yuzun asla ve asla yağlı kalmaması lazım cunku yaglı kaldıgında yuzumuzde sıyah noktalar sivilceler cıkmaya baslıyor ve bu çıkan sıvılcelerde bakımsızlıktan oluyor ama doğal yontemlerle bu düzeltilebilir aslında birazcık kendine bakım yapmalısın bakımsız olursan yüzün kötü olur yanı iyi olmaz bakımlı olucaksın her zaman bakım şart temizlık ımandan gelir.