0

evet bı aralar oldukça uğraşıyordum sanal paralar kazanabılmek ıcın öğrencı oldugum ıcın para konusunda sıkıntılarım var bende bu tür adreslere başvuru yapıyodum ve birçok site denedım fakat her zaman hüsrana uğradım diyebilirim bizi her zaman kandırdılar paranızı verıcez paranız burada içerde kalmıyacak falan dıye sonra o site artık bıze ne para ne pul kazandıkları butun paraları kendılerı alıyor ben bı sıte araştırırken çok güzel araştırırım sitenin arayüzü güzel düzgün ise ve üyelerine nasıl davanıyorlarsa o site ödeme yapar diye düşünüyorum ve ben bu sorunun cevabını sorumanıde buldum buraya geldım oldukça kalıtelı bır sıte ve paranı tam tamına alıyorsun ılk ödeme talep ettım başarılı bir şekılde ne para kesıntısı oldu ne bişey banka hesabıma geçtı param gerçekten sorumanı son derecede güvenilir eğer bı para kazanma sitesi bulmak istiyorsanız sağda solda o site hakkında araştırmalar yapın derim aksı taktirde üzülen taraf siz olabilirisiniz.

0

sadece sorumaniye güveniyorum henüz para çekmedim ama çoğu kişi çektiğini belirtiyor inşallah bende çekerim birgün helal olsun bu siteyi yapana hiç para bulamayan biri buraya katılıp para biriktirip sonra çekebilir.

0

ben sadece sorumaniyi kullanıyorum. ilk başta tabi ki tereddütlerim oldu. sonra keyifli olmaya başladı. hem araştırmaya başladım hem de günümü daha iyi değerlendirmeye başladım. bu da beni iyice motive etti daha sonra bir defa da ödeme aldım. demek ki veriliyor. ondan beridir daha da bağımlısı oldum. bir de soruları çok merak ediyorum kendimi geliştiriyorum. birçok konu hakkında fikir sahibi olabiliyorum.

0

şu an icin sadece sorumani sitesindeyim umarım sitede problem cikmaz ve baska bir site aramakla meşgul olmam.

0

ben bu siteden deniyorum diğerleri bu kadar vermiyor bence boşa uğraş veriliyor diğer sitelerde böyle bir site varken diğerlerine ihtiyacım yok şuanda.

0

ben sadece bu site üzerinden deniyorum

0

birçok sitede şansımı deniyorum.

0

evet var sürekli deniyorum ek gelir elde edebilmek için

0

çok site üzerinden para kazanıyorum