0

samsung note serisinin her telefonunu tercih ederim.

0

önceden telefon dendiği zaman alcatel, ericson, nokia, philips gibi markalar vardı. ancak bunlar teknolojiye yenik düştüler. şimdi moda lg, ıphone, samsung ve huavei. samsung güzel. her bütçeye uygun telefonu var

0

android kullanmayı tercih ederim cünkü android'den ıphone a gecince bi degişik oluyor ve kötü oluyor ıphona alışamıyorsun ve kullanamıyorsun.

0

iphone telefonu tercih ediyorum kullanımı çok güzel telefon konusunda gerçekten çok sağlam ve çok iyi üstelik diğer telefonlar gibi değerini kaybetmiyor aldığın gibi günden güne değer kazanan bir telefon hangi fiyata alırsan al kesinlikle o fiyatlarda tekrar satıyorsun ve bence eğer bir telefon almak istiyorsanız kesinlikle bu iphone olmalı yıllardır bu telefonu kullanıyorum defalar elimden düşmesine rağmen hiçbir zarar gelmedi bununla ilgili bir çok insan bir çok testi yapmıştır videoları internette vardır izleyebilirsiniz telefonu yedinci kattan atmasına rağmen hiçbir şey olmuyor gayet sağlam telefon özellikle çok kullanışlı herkese tavsiye ediyorum eğer para verecekseniz kesinlikle buna verin satarken de değer kaybetmeyen bir telefon hemen hemen aldığım fiyat gibi sata biliyorsun bu yüzden bence iphone kullanın

0

samsung kullanmayı her zaman tercih etmişimdir, şıklık olarak gayette güzel.kullanışı sade,basit bir kere.

0

iphone xiaomi tercih ederim ikisi de on numara. kaliteliler

0

bundan sonra iphone harici bişey tercih etmem galiba

0

şimdiye kadar hep samsung kullandım . o geçmişteki yeni çıkan dokunmatiklerle başladı hikayem .iphone kullanmaya çalıştım fakat hiçbir şekilde alışamadım . ama şunu açıkça belirtmek istiyorum ki hiçbir telefon bir apple değil . . .

0

önceleri samsung marka telefonları tercih ederdim. birkaç modelini de kullandım hatta. android işletim sistemini daha çok seviyorum ancak sony kullanmaya başlayınca benim vazgeçilmezim oldu diyebilirim.

1

samsung kullanıyorum. memnunum. önce de samsung kullandım ama memnun kalmamıştım. modeline ve serisine göre değişiyor, elektronik alet biraz şans işi kanaatimce.

1

bundan sonra ki telefonumu xioami almayı düşünüyorum , çok hoşuma gitti hızlı olması ve içeriği