1

şuan ben kullanıyorum. güzel ve kullanışlı bir telefon alınmasını herkese tavsiye ediyorum. telefonun şarjı güzel gidiyor. isınması o kadar yok. kamerası mükemmel ötesinde ve hafızası 64 gb'dir. önceki kullandığım telefonlardan kat kat iyi bir telefon.

2

bence iyi telefon tavsiye ederim. benim bir yakınım kullanıyor. kamerası falan gayet iyi çekiyor yani. hatta bu zamana kadar gördüğüm telefonlardan en iyi kamerası olan o telefon diyebilirim. 64 gb depolama alanı var. yani genel olarak iyi telefon.

0

bence alma hocam ucuz yollu bir şey arıyorsan vestel ya da general mobile öneririm sana ben general mobile gm sekiz kullanıyorum çok memnunum beş ay oldu hiç donma problemi falan olmadı sadece telefonu ilk aldığım zaman ekranı bozuk çıktı onu da yeni cihaz göndererek hallettiler servisleri iyi google a sınırsız fotoğraf depolama özelliği de çok güzel ekran gövde oranı hoş yani ben ucuz bir telefonum demiyor çok da ucuz sayılmaz ama ben bin lira civarına on iki ay taksitle almıştım güzel bir telefon tavsiye ediyorum iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

0

huawei ben kullanmam şahsen yani sen almak istiyorsan al tavsiye etmem yani