1

bence gayet süper telefon. ben şuan o telefonu kullanıyorum ve memnunum herkesin almasını isterim. kullandığım telefonların en iyisi bu.

0

bir ios kadar basarı elde edemese bile oldukca güzel bir telefondur. kamara ve tasarım bakımından oldukca güzel bir telefon. piyasa degeri 2. el 1600-2000 arasında olan bir telefondur. fakat kasma ve yavaslama gibi sıkıntıları var diye biliyorum. sonuc olarak andoridn bir yazılıma sahip. illaki kasma ve yavaslama olur. uzun zamanlı bir telefon diğildir.

0

fakat kesinlikle kılıfsız kullanmayın arka kamera birazcık dışarda kalıyor masanın üstüne falan koyduğumuzda çizilme ihtimali çok yüksek ve tek eksi tarafı toza ve suya karşı bir koruması yok

0

ilk başta çok soğuk baktığım, inceleme videolarını izledikçe biraz daha sıcak baktığım bir telefondur huawei mate 10 lite. ve telefon tamircisi'ninde önerdiği bir telefondur bana. elimde iphone7 32 gb gold mevcuttu, biraz inceleme videolarını izledikçe ısınarak gittim iphone7'yi satıp huawei mate 10 lite telefonu 2.nci el olarak satın aldım. öncelikle kasa'dan biraz bahsedeyim size kasası birazcık vestel venüs'ü anımsatıyor fakat buna aldanmayın vestel gibi telefondur deyipte almaktan kesinlikle vazgeçmeyin ekran sağlamlığı cidden üst düzeyde bir telefon. iphone ekran sağlamlığı bunun yanında hiç birşey. öğrendiğim bilgiye göre ekranda grass ekran uygulaması yapılmış daha sağlam olması için 4 tane kamera mevcut, 2 ön, 2 arkada ön kamerada ve arka kamerada pontre modu nevcuttur iphone7 plus kamerası sönük kalıyor bu telefonun yanında. ben asla android telefon kullanmam derdim ama huawei mate 10 lite benim bu görüşümü boşa çıkarttı. ekran çözünürlüğü fhd+ ve hd+ olarak değişmektedir hd+ yaparsanız şarj ömrü birazcık daha uzuyor. ben iphone7'yi günde 3 kere şarja takardım ama huawei mate 10 lite'yi sadece gece şarja takıyorum pil bakımından muhteşem bir telefon mesela evin içinde hepimiz telefonu kaybediyoruz "neredesin" diye seslenince bildirim ışığı yanıyor ve "buradayim" diye cevap veriyor öyle muazzam bir telefon kesinlikle almanızı öneririm bu fiyata en makul telefondur.

0

lite olmasına rağmen bence mükmmel telefon yapmışlar kasası olsun donanımı olsun gerçekten fiyatını hakedecek bir telefon kesinlikle almanı oneririm ama saf android alternatiflerine bak daha stabil