3

sorumani site yönetimi artık cevap düzenlemeye de çözüm getirse faydalı olmaz mı?

bazen yanlış yazıyoruz ve sonra fark ediyoruz. düzeltilebilmeli.

6 cevap
0

iyi olur elbet fakat bunun için bir de nasıl yapılması gerektiğine dair öneri sunarsak daha iyi olur. şimdi ben bu cevabı yazarken mesela bu cevabın uzunluğuna göre gelir elde ediyorum. soruyu düzenlersem ekleme yaparsam veya bir parçayı silersem o cevaptan elde ettiğim gelir de değişmesi gerekir. upuzun bir cevap yazıp saçmalayıp bir cevapla 25 lira ödeme limitine ulaşıp ödeme talebi yapıp o cevabı silersem veya düzenleyip kısaltırsam ne olur mesela :) o yüzden cevap silme veya düzenleme yazılımsal olarak basit şeyler ama bu bakımdan bayaa bi karışıklığa yol açacaktır :)

1

kesinlikle faydalı olur. çünkü bazen biz doğru yazsak bile klavye kendi kendine bazı düzeltmeler yaptığı için biz de yanlış yazıyoruz. ama bunu fark ettiğimizde çok geç oluyor çünkü cevabı çoktan yollamış oluyoruz. bundan dolayı cevabı yazdıktan sonra düzeltme şansımız olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

0

evet yanliş yazdigimiz oluyor. verdigimiz cevabin yaninda duzenle butonu olabilir. ama sanirim ekleme yapilip daha fazla kazanc elde etmeye calismasin diye yok sanirim. ama crvap yazildiktan sonra duzeltme yapilsin ama ekleme yapilamasin crvaba. oyle birsey olabilir.

0

evet bazen yanlışlık oluyor bende baya oluyor benim bu telefon. ben ne yaşıyorsam o farklı yazıyor yani bence gerekli yazdığımız cevapları düzeltelim ama bunun üstünde bir çalışma yapıyorlar site yeni yavas yavaş rayna oturacak çok güzel bir platform olcak burası zamanla hersey

0

kesinlikle katılıyorum. bazen telefon düzeltme yapıyor. yanlış bir şey gidiyor cevaba.

1

evet bence de getirilmelisiniz , aksi takdirde hiç bilmiyoruz mesaj geliyormu gelmiyor mu