0

o kadar sabırlı ve paraya ihtiyacı olmayan biri bu sitede var mı bilmiyorum. pek yatırım amacıyla kullanılacak bir site değil çünkü. ben sabırlı değilim açıkçası. burada birikeceğine banka hesabımda biriktirmeyi tercih ediyorum. zaten milim milim ilerliyor o yüzden pek tercih eden yoktur. yine de yüksek tutarlarda çekip ciddi bir ödeme için çekmeyi bekleyen arkadaşlar var. tercih meselesi bir çok onuda olduğu gibi.

0

daha yeni başladık bakalım birikim yapıyoruz hesapta fazla birşey yok ama burda uğraşırsan baya para kazana bilirsin gibi geliyor bana göreceğiz bakalım herkeze ıyi kazanclar

0

ben en son geçen ayın son günlerinde ödeme talebinde bulunmuştum. sanırım 27 si miydi 28 miydi ocağın. öyle birseydi . zaten iki üç gün sonrada yatınca o parayı arkadaşımla ezmiştik sinemada. o kendi parasını ben kendi paramı harcamıştım. işte taa o zamandan beri yeni bir ödeme talebinde bulunmadım. sitede biraz birikin öyle çekeyim dedim. toplu çekmek istedim. bu parayı kullanacağım yerler çok. gerçi kazanç hanemde şuanki para 40 lira. fazla birşey değil ama iki katı kazanç etkinliği var ya, yarın öğlene kadar süresi var, kasmaya çalışıyorum o yüzden. bakalım biraz daha arttırmanın peşindeyim.. dediğim gibi bu aralar biraz fazla para harcayacağım, o yüzden buradan da ne kadar kazanırsak kar diyoorum.

0

bende ilk odememi aldm 25 tl olarak.suan için içim rahat bende elimden geldi kadar biriktirip çekim talebinde ole buluncam çünkü az çekince işime fazla yaramıyor tabiki paranın azı çoğu olmaz ama daha faydalı bir şeylerde güzel kullanilabilcek bir limite gelmek istiyorum ben dahil çoğu arkadaşımızın amacı ve hedefi bu yondedir bence diye dusunuyorum.

0

zamanı geldiği gibi çekecem biriktirmek için bankaya koyarım

0

ben sorumanide 30 tl çektim şimdiye kadar şu an ise 28 tlm var ve çekmiyorum bunu biriktirmeyi düşünüyorum toplu çekim yapıcam 30 tl geldiği gibi gitti belki toplu para gelirse hemen gitmez :)

0

peki diyelim ki burada birikim yaptık ve sitenin başına bir şey geldi ödememizi almadan site bir anda kayboldu o zaman ne yapacağız herkezin korktuğu durumda bu bence.

0

bakın günde 100 soru 1 tl eder. 30 günde 3000 soru cevaplasak 30 tl yapar. 100 soru 1 saatimizi alır ama böyle yapmayıp günde 500 soru yaparsanız. günde 5 tl yapar oda 1 ayda 15 bin soru ve 150 tl aylık boş zamandan gelirimiz olur 500 soruda günde 2-3 saatimizi alır. değermi derseniz bence değer yani en azından kar dır. yılda 1800 tl yapar buda hiç çekmeden burda birikip durusa eğer 1 yıl boyunca şimdiden güzel bir iştir. bilgisayar başında

0

ben de birikim yapma taraftarıyım, yavaş yavaş birikiyor da.

0

benim amacım o. o yüzden üye oldum da diyebiliriz. birikim yapmak güzeldir.

0

daha yeni başladım ama paramı biriktirmek istiyorum

0

ben daha ödeme limitine ulaşamadım. inşallah ulaşırım kısa zamanda.

0

sorumani'de henüz ödeme limitine ulaşamadım ama 25 yapınca ilk seferde çekmek istiyorum daha sonra biriktirebilirim.

0

henüz ödeme limitine ulaşmadım biriktirmeyi düşünmüyorum . ödeme alt limitine ulaştığımda direkt olarak çekmeyi düşünüyorum .

0

ödeme eşiğine gelemediğim için herhangi bir ücret alamıyorum gelir gelmez hemen talepte bulunacağım çünkü çok ihtiyacım var birikim yapmasamda olur

0

ben hiç çekmedim çekmeyecem de birikim yapacam

1

henüz limite ulaşamadığım için bilmiyorum birikim yapar mıyım. belki ilk biriken parayı çekip daha sonrası için birikim yapabilirim.

1

ben 25 tl ödeme talebinde bulundum ve çektim şuan biriktirmeyi düşünüyorum yani biriksin öle cekecem

2

ilk ödeme talebimi geçen hafta pazartesi yapmıştım. yani 29 ekimde. hemen limite ulaşınca çektim. eğer ödeme yapılmasaydı devam etmeyecektim çünkü. o ödemeyi aldıktan sonra yine limite ulaştım dün ama ödeme talebinde bulunmadım. dediğin gibi biraz biriktirip çekeceğim. tüyap kitap fuarına gidicem ya. birkaç lira daha fazla yapma derdindeyim 10 kasıma kadar.

0

ben biriktirmeyi ve 50 tl olmadan çekmemeyi düşünüyorum. bugün 60 tl çektim şuanda 2 lira civarı birikti tekrar 50 tl yapıp yine ödeme taleb edicem. 25 tl bi anda gidebilir 50 tl en azından birşeylere yarar diye düşünüyorum.