0

ben yirmi dört yaşımda kalmak isterdim. en güzel yaş bence. daha yirmi üç yaşındayım.

0

22. yaşımı isterim , 30 a uzak olmak ama 20 lerin enerjisi... bence çok güzel bir yaş

0

sonsuza kadar yaşasaydım 30 yaşında kalmak isterdim hem güzelim hemde akıllı olunan bir yaş

0

eğer sonsuza kadar yaşlanmayacak olsaydım 25 yaşında kalmak isterdim. çünkü insan 25 yaşında hem genç hem olgun oluyor ve işini de kurmuş oluyor. o yüzden 25 yaşında sonsuza kadar kalmayı isterdim ve bu yaşı çok güzel değerlendirirdim.

0

sonsuzluk varken neden öyle bi tercih yapayım.

0

29 yaşında kalmak isterdim hem olgunsun hem gençsin daha ne olsun.

0

20 yasimda kalmayi isterdim en guzel yaş araligidir cunku yapamadigim bazi seyleri yapmaya calisirdim zorlardim

0

kesinlikle 25 yaşinda olmak isterdim bu yaş herkesin en guzel yaş

0

eğer öyle bir şansım olsaydı 25 yaşında kalmak isterdim hem genç hem olgun olurdum

1

sorumluluklarımın bilincinde olacağım ve eğitimimi de tamamlayacağım bir yaş olması açısından bir de o yaşlarda kariyerinizde zaten şekillenmiş olacağından ben biraz evvel başka benzer soruda da cevapladığım gibi 30 ya da 35 yaş sınırları arasında yaşamak isterdim.

0

25 yaşında kalmak isterdim. ergenlik bitmiş, akıl başa gelmiş durumda ve orda kalmak güzel olurdu.

0

valla ben 20 yasimda kalmayi cok isterdim. cunku bu yasimda hic yasamadigim guzellikleri yasadim ve cok anilarim birikti bu yasima dair.

0

sonsuza kadar yaşlanmayacak olsam genç yaşlarda kalmak isterdim. 25 yaş ideal bence. hem genç hem de aklın her şeye erer.

0

valla ben 25 yasda kalmak isderdim yana hala 22 yasindayim ama 25 bence daha iydir

0

21 yaşında olmayı isterdim hep öyle bir şansımız olsa.üniversite falan bitmiş hayatı karşılamaya hazır bekliyor olacaktım.bolca gezer tozardım.okurdum yine bol bol tabi.ama bir kürsüde karşılaştırmalı edebiyat dersi verirdim hayatım boyunca.güzel olan ne varsa çocuklarla paylaşırdım çocuklara gülmek çok yakışıyor şu çivisi çıkan dünyada.

0

sonsuza kadar yaşayacak olsam 25-30yaşları arasında olmak isterdim.çünkü artık ne istediğini bilen kendinden emin karakteri oturmuş bir insan olarak hayatıma devam ederdim.

0

sonsuza kadar aynı yaşta olmak ve yaşlanmayacak olsaydım 18 yaşında ama şuanki aklımla olmak isterdim. gençlik çok farklı ve çok güzel yıllar. bir geçti mi birdaha gelmiyor o güzel yıllar. o neşe, o heyacan, başında kavak yelleri esiyor. cıvıl civilsin. dünya sana toz pembe geliyor. yıllar geçtikçe hayatın acımasız yüzünü görüyorsun ve yüzleşiyorsun. o cıvıl cıvıl , neşeli genç kız gidiyor, yerine yarına ne pisirsem diye düşünen kadı geliyor.:)saçlar yavaş yavaş beyazliyor, yüzde ince çizgiler oluşmaya başlıyor. o toz pembe hayaller yerine, kredi borcu,faturalar vs onlar nasıl ödenecek diye düşünüyorsun. artık duygular yerini, büyük ölçüde düşüncelere yer veriyor. büyük bir hayat mücadelesine başlıyorsun. türlü türlü insanlarla karşılaşıyorsun vs.son olarak ah gençlik , ahh...

1

20 yasinda olmak isterdim en guzel yasanacak yas

0

sosnusuza kadar yaşlanmayacak olsam 25 yada 26 yaşı isterdim şuan 21 yaşındayım ama nedense 25 ve 26 yaşları bana çok özel geliyor her şeyin tam anlamıyla başladığı yaşmış gibi sanki aslında kendimi de o yaşlarda merak ediyorum nasıl biri olucam diye şurada 4 yıl kaldı zaten

0

ben 19 yaşımda kalmak isterdim. bu yaşımda güzel şeyler yaşadım, hala da yaşıyorum. hayatımın sonuna kadar yanında olmak istediğim kişiyle tanıştım. okulum bitti. olgunlaşmaya başladım. hayatım bir düzene girmeye başladı. ve ben bu yaşımda kalmak isterdim.