0

ismimden çok memnunum hatta kendi kızıma da kendi adımı koymak istedim o kadsr seviyorum ismimi fakat olmadınama yine de kendi ismimide kızımınnismini de çok seviyorum neden seviyorum çünkü adasım çok az olduğu için ve kulağanhoş geldiği için seviyorum adımı

0

kesinlikle adım'dan memnun'um çünkü adaşlarım çok olmuyo ve bu nedenden ötürü beni başkasıyla karıştırması zor oluyo :d bu arada adım: bünyamin

0

ismim den gayet memnunum ismim kerem ve hoşuma gidiyor.

0

çocukken memnun olmadigim zamanlar olmuştu hatırlıyorum büyüdükçe memnunum hiç aklıma gelmiyor başka bir ismim olsa ne isterdim diye

0

çok severim hiç başka isim düşünmedim her üç kişiden birinin adıdır aslında . gökhan çok klasik ama güzel bir isimdir. bir de yakıştığını düşünüyorum.

0

ismimden çok memnunum aslında.ama çok beğendiğim böyle söylerken çok hoşuma giden isimler var.kumsal gibi medusa gibi veya derin gibi isimleri oldukça beğeniyorum.beren ismi de çok hoş mesela.ama işte bana yakışır mı mesela.. 25 senedir ismim belli.değiştirsem bu sefer ona alışma sürecim de olacak.beni tanıyanlar da bu sefer kırk tane soru soracak falan o yüzden ismimden memnunum.ancak ilerde kızım falan olursa bu isimlerden birini koyabilirim.

0

ismimden memnunum çok seviyorum halam öldükten sonra bana koydular ismini beğeniyorum güzel isim ismimin anlamı da guzel eşi benzeri olmayan demek hem isim hem anlamı güzel

0

ben ismimden fazlası ile memnunum.ama eskiden soyadımdan memnun değil idim.eski soyadım top idi herkes dalga geçer idi ama gidip değiştirdim.yeni soyadım ise gürleyiktir.konu hakkındaki düşüncelerim bu şekildedir.

0

fena degil.. ismime cok takmam ama kizima en sevdiyim ismi verdim saara

0

aslında ismimden memnun değilim ama insanları çok sık duyduğu bir isim olmadığından sıkıntı etmiyorum çoğu isimleri herkes kullanıyor yani hangi ismi isterdim cidden bilmiyorum ama bilinmedik bir ismi ya da anlamı güzel olan bir ismi kullanmayı tercih ederim

0

ben ismimden gayet memnunum değiştirmek aklıma gelmedi farklı bir asla düşünmedim şu an bu soruyla farkettim ki gerçekten yeni bir isim olsaydı ne olurdu hiç düşünmemiştim çünkü ismimi o kadar çok seviyorum ki ve benim için o kadar anlamlı ve değerli bir isim ki asla böyle bir şey düşünmeme bile izin vermemiş.

1

açıkçası doğrusunu söylemek gerekirse ben hiç ismimden memnun muyum memnun değil miyim pek fazla kafama takmadım çünkü benim ismim annem bırakmıştır ve annem benim ismimi kendi annesinin ismini bırakmış ve benim de hoşuma gitti hiçbir zaman yargılamadım yani niye bu ismi bana bıraktınız ama ismimi seviyorum fakat mesela elimde olsaydı ismimiz sümeyra diye bırakırdım yine ama yine de yani anneannemin ismidir ve annem bırakmış ismimi seviyorum.

0

ismimden memnunum açıkçası uzun bur isim arayışından sonra verilmiş ismim okuldayken nir çok dalga konusuna sebebiyet versede ismimden oldukça memnunum umarım kızlarımız da ilerleyen yıllarda bizim tercihlerimizi istememezlik yapmazlar çok düşünülerek verilmesi gereken bir karar olduğuna inanıyorum değişik olsun diye abuk subuk bir çok isim turemis durumda anlamını bilmeden farklı olsun da ne olursa olsun diye konulmamali diye eklemek isterim uzun uzun düşündüğün ismin bebeğin doğduğunda ahh bu değil de diyebilirsin o yüzden alternatif de de isim bulunmalı söyle bir seslenin .... kızım .... oğlum bakalım oluyor mu? !? yapmayın farklı olacağım diye gözünü gerçekten çıkarmayın

0

ismimden
pekte
memnun
değilim
açıkcası
eda olmasını isterdim

0

ismimden memnun degilim ya guzel ama dalga gecilcek yerleride oldukca fazla mervelerdeyizzz merveler zalimmm merveler kotuuu v.s gibi kelimeler sozler duymakdan bunaldim tabiki kendi ismimi kendim koysaydim . hercai hira mira melek yada hiranur koymak isterdim insanin adi cikacagina cani ciksin diyorum :)

0

ismim annem bırakmış anneannemin ismini bana vermişler küçükken çocukken ismimi peki sevmiyordum niye bu ismi bana verdi diye başka isimler düşünüyordum keşke bu ismi koysalardı derdim şu anda ismimden memnun demek ki insan büyüyünce farklı düşünebiliyor anneannemin ismidir ve anneannemi çok az gördüm hayal meyal hatırlıyorum yani şu anda hoşuma gidiyor ismim seviyorum ismimi.

0

ben küçükken ismimden hiç memnun değildim. ailem ismim konusunda ikiye ayrılmıştı bazılrı sevmediğim ismim olan babaannemin ismini kullanıyordu. bazıları da başka isim kullanıyordu. sonra babam bizi nufüz müdürlüğüne götürdü orda adam tek tek isinlerimizi almaya başladı sıra bana gelince adam isimin ne diye sordu ben tam cevap verecekken babam araya girdi ve sevmediğim ismim olan babaannemin isminin bana ait olduğunu söyledi. sonra adam dedi ki sen konuşma kızının dili yokmu kendisi söylesin dedi ve bana tekrar sordu bende diğer sevdiğim ismimi söyledim ve adam kayıtlara öyle geçti. o zaman çok mutlu olmuştum çünkü kendi ismimi değiştirmiştim. sevmiyordum diğer ismi. ama babam yine de diğer ismi kullanıyordu. bende takmıyordum nede olsa gerçek ismim daha farklıdır diye. yani şimdi ise ismimden memnunum diyebilirim.

0

bende adimdan memnunum gercekden hani hic sikintida cekmedim 32 yildir bu ismi tasiyorum hemde mutluyum.ünlu bir futbolcu ismi adim tanju yani ama cok bir anlami yok eski uygarlik doneminde uyarlar doneminde oguz boylarindan birisiymis .

0

ismim çok farklı pek duyulmamış ve tabi daha farklı isimlerde var günümüzde

0

ismimden memnunum anlami guvenilir demek