0

suan işsiz oldugum için bana her gun guzel gelıyor dınlemek anlamında onun dısında hep bir maddi sorun yasıyorum bu ınsanın moralınıde bozuyor

0

genele pazar cumartesi derler izin günü olduğu için ama ben inşaata çalışıyorum hiç izin yok bı cumayi seviyorum namaza gitmek için

1

haftanın en çok sevdiğim pazartesi perşembe cuma ve en çok sevdiğim gün pazar günüdür yani pazar günü bütün aile bir arada olduğumuz için eşimde evde çocuklarım da okula gitmiyor akşama kadar o günü beraber geçirdiğimiz için ve bazen gezmeye gidiyoruz bazen evde de güzel bir şeyler yapıp beraber yiyoruz sabah kahvaltısında beraber ailece oturuyoruz onun için en sevdiğim gün pazar günüdür.

0

haftanın en çok çarşamba ve cuma günlerini seviyorum.

0

cuma günlerini severim çünkü doya doya uyuyorum

1

ben haftanın ,perşembe ve cuma günlerini çok severim. zaten cuma günü müslümanların bayramı olarak geçer. bu günlerde biraz daha ibadetime ağırlık veririm.

0

ben haftanın en çok cumartesi günün seviyorum hem akşam kadar yat hem sabaha kadar otur uyuma falan en iyi gün öncesi zaten cuma tatile giriş sonrası pazar tatilden çıkış tam arası ya muhteşem bir gün yani

0

ben pazar günü hariç her günü severim. pazar gününü sevmiyorum. diğer günleri severim.

0

ben pazartesi çok seviyorum çünkü herkez ise gidiyor bende rahat rahat temizlik yapıyorum

0

okul hayatım boyunca cuma günleri çok severdim çünkü tatile bağlardi. iş hayatın da izinli olduğum günleri severdim tabiki. şuan farketmiyor ama haftasonlarinin yeri sanki bnede hep farklıdır.

0

haftanın en cok cuma ve pazar gunlerını seven bir insanim ben.cuma gununu bu denli sevmemın sebebı bır mubarek gun olması ıkı is gunlerıonın son bulup tatıl gunlerının gelmesidir.pazar gunleri ise nedendir bılmıyorum ama huzur buldugum gunler arasında yer alir.pazartesi ise en sevmedigin günler icerisinde malesef.cunku mesaı baslar okul baslar is baslar.pazartesı sendromınu yasayan bırı olarak pazartesı gununden nefret edıyorum kesınlıkle sevmıyorum.cuma gunleri benım favorımdir.is gunu biter tatıl zamanı baslar ve evde yatarsın.

0

haftanın en çok cuma gününü severim. hen haftanın son iş günü hemde dinimiz bayram kabul gören bir gün. cuma günleri genelde mutlu olurum.

0

haftasonu cumartesi ve pazarı çok severim

0

cuma tabii ki. bütün haftanın yorgunluğunu hissettiğin bir yandan da huzurla dolduğun bir gün.

0

iş sahibi bir insan olsaydım cumaları yada cumartesileri seveceğime eminim. ama maalesef henüz işim yok. bu yüzden haftanın her gününü seviyorum. özellikle şu gün yada bu gün gelsin gibi bir durum yok benim için.

0

haftanın her gününü çok severim fakat pazar günleri bir tık önde.
eşim pazar günleri izinli olduğu için daha çok seviyorum pazar günlerini.

0

her günü severim rabbim bize nefes alma ve tevbe etme imkanı sunmuş sevilmez mi hiç çok şükür her günümüze

0

çalışmıyor olmama rağmen cuma günlerini çok seviyorum.