0

bu soru çok yönlü ve herkesçe farklı yorumlanabilir. ama ben hayvan olsaydım herhalde kus olmak isterdim çünkü ozgursun bulutların üstünde istediğin yere istediğin zaman ucabilirsin. hani bir deyim vardır ya kuşlar gibi özgür olmak iste öyle bir kus gibi.

0

ben kuş olmak isterdim bi yandan özgür bi yandan kafana göre bulutların üzerimden geçtigini görmek onlara çok yakın olmak harika olurdu bence

0

okyanusta yaşamak isterdim. nedense okyanus canlılarını dinazorlardan bile vahşi buluyorum ama beni çeken şey belkide bu ıssızlık. balina olmak isterdim mesela ya da dev bi mürekkep balığı.

1

muhabbet kuşu olur bol bol konuşurdum. tam karakteristik özelliklerime uygun bir hayvan. sadece özgürlüğün kısıtlı olması pek uymuyor. kanatların olup da uçamamak sıkıcı olsa gerek. ama sohbet muhabbet güzelse ona da eyvallah denir herhalde.

0

ben ya kuş olmak isterdim ya da koala gibi olmak isterdim koalalar canları sıkıldıkları zaman yatıp yuvarlanıyor lar ben de o şekilde olmak isterdim gerçekten çok tatlı ve ponçik hayvanlar.

1

bir hayvan olsaydim, kelebek olmak isterdim.dünya da 24 saat ömür ideal:)fazla kalıp ta ne yapcan ,sanki geçim derdi zor.1 gün dünyayı, gezip dolaşacaksın kelebek gibi yeterli.

0

insan olmak çok zor dünyanın şu döneminde gerçekten. bu kadar kötülüğe şahit olmak ve ayakta kalmak zorunda kalıyoruz. hepsi değil ama bazı hayvanlar bu konuda daha şanslı bu yüzden kartal olmak isterdim sanırım. hem uçabiliyor, hem yenilmesi zor hayvan türlerinden.

1

kesinlikle sincap olmalıydım. tipimde benziyor galiba :)

0

valla daha önce bir hayvan olsaydım hangisi olurdum diye düşünmemiştim ama sorunuza karşılık düşününce vahşi tür bı hayvan olabilirdim aslan felan çok hoşuma gidiyorlar tabiki uzaktan . balık türü bir canlıda olabilirdim timsah fil gibi büyük hayvanlarda olabilirdim hatta çita olabilirdim onlardan gayet hoş hayvanlar fakat tabi uzaktan

0

en sevdiğim hayvanat benim. hem çok güzel hem çok asiller... üstelik çok hissiyatlı ve insana yakınlar. at olayım diyeceğim ama dünyanın derdini çekiyorlar bir taraftan da... :)

0

ben koala olmak isterdim. tam benim hayat felsefemi tüm hayatları boyunca yaşıyorlar. günün 20 saati uyuyup kalan dört saati dinlenerek geçiriyorlar. bu dünyada bundan daha güzel bir hayat düşünemiyorum ben. koala olmak istiyorum karar verdim. :)

0

güvercin olmak isterdim özgür güzel ve herkes tarafindan sevilen

0

soy ismimin bana verdiği yetkiye dayanarak şahin olmak isterdim. özgürce uçmak için yükselerde göklerde.

0

niye gupguzel insanın hayvan olmak isteyeyim. istemiyorum kardeşim.