0

hoşlandığım, araba sürmek ama belli bir rota olmadan.
hoşlanmadığım, kitap okumak. uykum geliyor.

0

hoşlandığım birçok şey var tıpkı hoşlanmadığım şeyler gibi. hoşlandığım şeyler: kitap okumak, yemek yapmak, evimle ilgilenmek, bebeğimle ilgilenmek, hayvanlarla vakşt geçirmek, kurslara katılmak, film izlemek, gezmek tozmak, koleksiyon yapmak, geri dönüşüm ile uğraşmak, el işleriyle uğraşmak, bilgi vermek, eğlenme, müzik dinlemek vs...
hoşlanmadığım şeyler ise: cam silmek, ütü yapmak, gereksiz insanlarla uğraşmak zorunda kalmak, basketbol oynamak gibi şeylerden de hoşlanmam

0

hoşlandığım şeylerle başlıyayım ve sebebebleriyle birlikte tabi.ilk olarak spor ile başlamak istiyorum sporun her türlüsünden hoşlanırım sebebi ise hem sağlıma faydalı hem kötü bir sonucu yok.hem de spor yaparken üzerimdeki ağırlık kalkıyor biraz da olsa unutuyorum kötü geçmişi biraz da olsa unutturuyor.spor yaparken insan sadece spora odaklanıyor otomatikmen kitlenip kalıyorsunuz.herkese öneririm spor yapmayı.spor sadece profösyonallerin yaptığı bir eylem değildir sadece.halısahaya gitmek-yürümek-koşmak-hareket etmek-maç yapmak ta bir spordur.sporu spor yapan insandı sizsiniz.ikincin sevdiğim şey mezarlığa gitmek.sebebi ne bilmiyorum ama sessizlikten sakinlikten çok hoşlanıyorum bir derdim bir sıkıntım olduğunda hemen mezarlığa giderim derdimi anlatırım dedeme olan biteni sözlerimi orda veriririm.sevdiğim şeylerden üçüncüsü ise müzik dinlemek herhalde sevmeyen yoktur müzik dinlemeyi.dördüncüsü ise araba kullanmak araba kullanırken rahatlıyorum birde müzik açıcaksın cengiz kurtoğlunun küllenen aşkını ver elini otoban izmire git sakin bir ortam kafan rahat vücudun rahat stres atıyorum araba sürerken.hep sevdiğimden bahsettim birazda sevmediklerime gelelim.okula gitmeyi hiç sevmiyorum belkide sadece türkler sevmiyordur sebebi ise okula gidip boş gelmemez birşey kazanamamız okuldakş öretmenler hiç takmıyorlar tabi bazı istisnalar dışında.adamların anlatmaya niyeti yok anlattıkları konu gereksiz ve saçma işime yarayan bilgiler değil işime yaramıyorsa neden görüyümki.derslerden sınavlardan bıktı artık türk öğrenciler sistem o kadar kötü ki birinci ikinci sınıf öğrencisi bile bıkıyor okuldan.sevmediklerimden bir diğeri ise sinemaya gitmek.başkası ise minibüs ve otobüs kullanmak o kadar sıkışıkkki nefes alamıyorsun artık buna bir çözüm olmalı.sevdikleerimden birisi unutmuşum hemde en önemlilerini ailemle vakit geçirmeyi çok seviyorum hep ailem yanımda olsun istiyorum.diğeri ise maçlarını tribünde seyretmek gırtlağım boğazım patlayana kadar besteler söylemeyi takımımı desteklemeyi çok seviyorum.teşekkürler.

0

genel olarak film izlemek, gezmek, sevdiğim bir kitap ise kitap okumak, alışveriş yapmak ve müzik dinlemekten hoşlanırım. kültür turlarına katılmaya bayılırım. güzel havalarda ise evde sıkılıp kalmayı pek sevmiyorum.

0

yapmaktan hoşlandığım şeyler arasın da kitap okumak önde gelir. bunun yanında temizlik yapmak evde takılmak veya arkadaşlarımla sopbet muhabbet ortamı olmasından hoşlanırım. dışarı çıkmaz gezmek eğlenmek bulunduğum ortamdan uzaklaşmak tatil yapmak bana iyiy gelir. özellikle doğa yürüyüşleri temiz hava yeşillik manzara çayır çimen deniz havası beni kendime getirir. kendimi böyle durumlar da daha iyi hissederim. güzellikleri keşfetmeye çalışırım. hayvanları sevmeye ve onlarla oyalanamaya çalışırım. temiz hava almak spor yapmak iyiy gelir kendimi daha dinç hissederim.

0

muzik dinlemek yuksek sesle halay cekmeyi cok seviyorum okadar cok seviyorumki evde arkadasimla veya yegenlerimle halay cekerim sonra gezmeyi seviyorum izmiri gezmek cok guzel bisi tv izlemeyi pek sewmiyorum kitap okumayi pek sevmiyorum cocuk gibi salincakta sallanmayi seviyorum cocukla cocuk olup oynamayi seviyorum bu kadar..

0

sıcak havalarda güneşin altında dolaşmaktan hoşlanmıyorum yarıca annem ile alışverişe çıkmayı da pek sevmiyorum.malum bayanlar her gördükleri kıyafete ilgi duyabiliyorlar.öte yandan kar yağışı altında yürümekten fazlasıyla keyif alıyorum.böyle havalarda yağan karı izleyerek kahve içmeye de bayılırım.

0

genellikle hoşlandığım şeyler ben gezmeyi seviyorum ,alışveriş yapmak ,müzik dinlemek ,özellikle roman havası açıp oynamak ,oğlum la vakit geçirmek ,eşimle vakit geçirmek, televizyonda sevdiğim dizileri izlemek bu gibi şeyleri ben çok seviyorum sevmediğim şeyleri s böyle tüm kadınların oturup dedikodu yapmasın çok sinirimi bozuyor diyebilirim yani.

0

genel olarak yapmaktan hoşlandığı şeyler gezmek kitap okumak dans etme şarkı söylemek görmek yemek yapmak yeni yerler görmek kahve içmek alışveriş yapmak ailemle vakit geçmek bahçesine gitmek piknik yapmak yüzmek sel kenarında yürümek. hoşlanmadığım şeyler gelmek ders çalışmak bulaşık yıkamak çamaşır yıkamak dolabı düzenlemek.

0

genel olarak yapmayı en sevdiğim şeyler; kitap okumak, film izlemek ve kültür turlarına yani halk dilinde günübirlik diye tabir edilen turlara katılıp yeni yerler görmek, oranın kültürünü tanımak çok hoşuma giden şeyler. onunn dışında yine yapmayı sevdiğim şeyler tabi arkadaşlarımla vakit geçirmek filan. hoşlanmasığım sanırım yok gibi.

0

genel olarak kitap okumaktan film izlemekten müzik dinlemekten futboldan araba sürmekten hoşlanırım hoşlanmadığım şeylere gelince tek başıma online oyun oynamaktan hoşlanmam