0

hem de çok seviyorum hele yamaç. sırf onun için izliyorum diyebilirim

0

çukur dizisini hiç izlemedim o yüzden sevme gibi bir durumum olmadı ama çevremdeki kişiler tarafından çok beğenilerek izlenendiğini duydum. o yüzden ben de izlemeyi düşünüyorum.

0

evet bizde her hafta severek izleriz oglum özellikle çok sever

0

ben sevmem benim cevremdeki insanlar da izlemezler cok yapmacik sanki hersey o kadar kolay

0

tabiki de izliyoruz. çukur sorumanidee

0

ilk basladigi zamanlarda cok izlemistm ama artik o kadar cok izlemiyorm

0

hayır çukur dizi sini sevmiyorum, hicde izlemedim izlemem de. neden mi çünkü geçler mafyacılıga mzeniyorn,sokak ortasında ,insan yaralama öldürme , dövme ,tehtit etme olaylarını başladı şimdi ki! geçimler kendilerini mafya zannediyor.

0

çukur dizisi en sevdiğim dizilerden birisi müthiş bir dizi severek ve heyecanla bekliyorum müzikleri olsun karakterler olsun ilgi çekici seyirciyi etkiliyor özellikle başrol oyuncusu yamaç farklı bir karakter müzikle harekete geçmesine bayılıyorum ağır abilerin yanında aşırı derecede bir duygusal insan yatıyor tabii bazen saçmaladık ları oluyor olacak o kadar ne de olsa dizi

0

çukur dizisini çok sevdim onceden seyretmiyordum ama sonra 1kere izledim bagimlilik yapti.

0

ilk zamanlar eşim izlerken ben de izliyordum. sonra izlemeyi bıraktım.

0

hiç kaçırmadan bütün bölümlerini izledim izlemeyede devam ediyorum aras bulutlar filan çiçeğe bayılıyorum

0

universitedeyken arkadaslarimla cok izlerdik onlarla alismistim ama eve geldikten pek izleyemedim sonrada sogudum kacirdim yani bolumleri.

0

ben çukur dizisini sevmiyorum çok saçma bir dizi izliyen ergenler genelikle birden bi gaza geliyor ): insanları saçma guruplasmaya teşvik ediyor vb şeyler diyenler de vardır. ben hiç televizyonu bile izlemediğim icin bilmiyorum izlsmeyi de düşünmiyorum zaman kaybı

0

çukur dizisi çok müthiş bir dizi çok beğendiğim bir dizi her hafta izlediğimde dizi yamaç karakteri: çok iyi deli rolü yapıyor sonra vartolu da: çok iyi rol yapıyor vartalu olup bir vartolu oluyor müthiş güzel sonra hele ki anam babam diyen adam o da çok iyi çok beğendiğim birol çok güzel giden bir dizi devamını gelmesini isterim.

0

ben severek izliyorum şu an sen bana göre güzel dizi izlemeye de devam edeceğim

0

ben severek izliyorum şu an sen bana göre güzel dizi izlemeye de devam edeceğim

1

efsane dizi bence en iyi dizilerden biri

0

her ilde bir çukura benzer yerler var.nesini seveyim.bir aile oraya hükmediyor ve gayri meşru yollardan idare ediyor.bırakın bunları.kan silah bir sürü manyaklık. sonra gençlere özenti.devam etsinler böyle dizilere.bilim yok sevgi yok hep karanlık işler. güya mahalleyi sahip çıkıyorlar.yazık sanki devlet yok.

0

bayılıyorum canım böyle dizi dünyada yok şaka yapmıyorum gerçekten de öyle

0

izlemeden nasıl sevmiyorsunuz anlayamıyorum. hep bir önyargıyla bakılıyor bir kere izleseniz herkesten önce televizyonun başında oturur saatini beklersiniz. kurtlar vadisiyle falan kıyaslanacak bir dizi değil her şeyden önce ay yapım kalitesi var.