0

böyle bişeyi uygun görmüyorum, yazdığım soruya cevap yazmak biraz absürd.

0

ben genellikle cevaplamadan gidiyorum. soru da soruyorum ama cevaplar daha fazla kazandirdigi icin cevaplara daha fazla yonelmis durumdayim. bakalim.. devam edip gorecegiz. ilerleyen gunlerde ne olacak.

0

bencede daha mantıkli ama şu an için hiç soru sormuyorum artık daha çok kendimi cevap vermeye adadım bana göre sorulan sorulara cevap vermek hem daha keyifli hemde daha kazançlı seklinde düsünuyorum benim gibi bir çok üye vardır bence böyle düsünen.

0

yani ben çoğu zaman kendim sormuş olduğum soruları unutup cevap veriyorum bazen de istediğim cevap gelmeyince kendim cevap veriyorum sorduğum soruya.ama çoğu zaman cevabını merak ettiğim sorular soruyorum.bencede olabilir yani neden olmasın ki

0

ben daha cok cevap vermeye odaklanıyorum. zaten en iyi gelirde bu sayede geliyor.

0

bu aralar sorduğum sorulara cevabımı da yazıyoeum ki merak edip de bakan illa ki oluyordur. ben bilmediğim sorular eğer cevaplandıysa içine girip bakıyorum doğru cevabı neymiş bende öğreneyim deyip.

0

bu tarz bir siteden geliyorum. ve şuan cevaplamadayım ama gördüğüm kadarıyla cevaplamalar az. o yüzden bir süre cevaplamadan gideceğim. soru her zaman sorulur ama degil mi ;)

0

canım. zaten şu an ancak bu şekilde kullanırsak verim alabileceğiz. durumu görüyorsunuz. seferberlik ilan ettik, alt tarafı soru eklerini ayrı yazmalarını istedik. bağlaç ve spesifik hataları bir kenara bıraktım. ben de başlık/tartışma tarzında ilerlemeyi düşünüyorum.