0

bence sitede her iki yönlü soruda var. araştırarak ufkunuzu da açarsınız ben özellikle altın sorularda hiç bilmediğim şeyler öğrendim. bu da benim çok hoşuma gitti.

0

bence de sorular cok zor.neredeyse bir iki kurus icin atom bombasinin yapilis tarifini istiyceksiniz.

0

bence araştırmak daha iyi bilmediğin konularda öğrenmeni sağlıyor

1

yoruma dayalı sorularda bolca var sitede. soruyu cevaplarken benzer sorular aşağısında var oradan ilerlerseniz konu konuyu açacaktır. ya da sorularını beğendiğiniz bir yazarın profilinden diğer sorularına cevap vererek de siteyi tanımaya çalışabilirsiniz.

0

evet cok zor sorular var ama araştırilmadan da bulunabilecek soru cok

0

var aslında. sanırım henüz sana denk gelmedi. zaten burada amaç araştırma isteğinin arttırılırması.

0

var kardeşim. ama bilmediklerimizi soruyoruz sonuçta. senin bilmediğini ben, benim bilmediğimi sen bilebilirsin.

1

site yönetimi araştırma yaparak cevap verilmesini tavsiye ediyor zaten. ayrıca sitenin bilgi bankası gibi gelişmesini, arama motorlarında bir bilgiye ulaşmak için arama yapan internet kullanıcıların sorularına cevap verebilecek şekilde büyümesini ben de doğru buluyorum.

zaten her türlü soru var bence sitede. herkes kendi bilgi birikimine ve ilgi alanlarına göre sorular bulabilir diye düşünüyorum. hem herkes kendi tercih ettiği soruları sorabiliyor. siz de bunu yapabilirsiniz. kolay gelsin, bol kazançlar dilerim.

0

evet kimisi çok zorlu ama işte sitede kendini böyle bildiğini cevaplayacaksın bilmediğini de araştırıp cevabını yazacaksın para kazanmak istiyorsan diyor.