0

gec evlenmek daha iyi biraz bekarligin tadini cikarmak lazim

1

doğru kişiyle doğru olduğunu düşünülen zamanda yapılan evlilik güzel bence. daha kendini tanımadan yapılan evlilikler genellikle hüsranla son buluyor, ama daha çabuk adapte olma gibi avantajı da var. geç evlilikte ise kendini tanımak, ne istediğini bilmenin olgunluğu var ama bir yandan da kemikleşmiş bir karakteriniz olduğundan uyum sağlamak, değişmek zor olabiliyor. ama sevgi varsa tüm sorunlar hallolur.

0

aslında evlilik zamanında güzel diyebilirim bu tabi kimin nasıl bir evlilik yaşadığına da bağlı ben şu an bekarım ancak zamanı gelince karşınızdaki kişi de sizi için uygunsa güvenilir biri ise eğer tabiki zamanında güzeldir. bunu da şu anlamda ifade etmeliyim. evlilik kararı belki de belli yaşa gelip olgunlaştıkça mantıklı düşündükçe ve sorumluluk alabildikçe karar verilmesi gereken bir durumdur çünkü insan çok aşıkken yanlış kararlar alabiliyor veya daha çocuk yaştayken yada yeterince tanımadan da yanlış kararlar alabiliyor bu sebepten karşınızdaki insanı yeterince tanımalı ve hazır hissettiğiniz zaman da sorumluluk üstleneceğiniz bu olgunluğa erişebileceğiniz zaman da düşünmeniz daha mantıklı olacaktır bence evlilik bu tür zamanlar da daha sağlam kararlar almanızı sağlayacaktır.

0

erken evlenen insanların çocukları olduğu zaman genç görünmeleri genç anne baba olmaları açısından erken evlilik güzel . fakat erken evlendiğini zamanda çok toy olabiliyorsunuz . geç evlenmenin zorluğu ise , yaş ilerledikçe seçici olmaya başlıyorsunuz daha mantıklı kararlar alıyor ve olgunlaşmış oluyorsunuz . tecrübe sahibi oluyorsunuz yaşanmışlıklar oluyor yani içiniz kalan şeyler olmuyor . bence herkes istediği evrede evlenebilir bu herkese göre değişir . benim fikrim hayatı yaşamaktan görmekten sonra evliliği düşünmekten yana .

0

insan kendini evlilik icin ne zaman haazir oldugunu hissederse ozaman evlenmelidir.hayata o sekilde daha hazir 've mutlu baslar bence.

0

bana göre biraz gec evlenceksin birazdaha sorumluluk almak için acele etmemek gerekir.

0

çocuk için erken evlilik tabi biraz yıpratıcı maddi olarak

0

orta yas en mantıklısı olur bence fakat soruya gore hareket edersek, yasadıkların kotu seyler ıse erken evlenerek hayatını kurtarabılır, genclıgını yasamak ıstersen eger gec evlılık mantıklı olanıdır. hıcbırsey olmadan erken evlılık olması sacma bence kucuk yasta kısıtlanmanın pek bı anlamı yo kbenım acımdan ama gec evlenmenın hıcbı sakıncası yok bence ınsanların ınsıyatıfınde bu ve onlara kalmıs bırsey. kımse kımsenın hayatına karısamaz 18 yasını gecen ger ınsan evlılık hakkı kazanır ve ıstedıgı tarıhte evlenır tek krıter resıt olmaktır ve resıt olduktan sonra ınsanlar tam ehlıyet kazanırlar buda ıstedıklerını yapmaları anlamına gelmektedır.

0

geç evlenmek çunku herseyın zamanı ve olgunlasma surecı vardır.

1

evli değilim ama ikisinin de avantaj ve dezavantajları var.
çocuk sahibi olmak isteyenler için erken yaşta evlenip, çocuk yapmak en büyük avantaj. ilerleyen yaşlarda bu daha zor günümüzde. sevdiğin insanla daha çok vakit geçirmek çok güzel olmalı.
geç yaşta evlenenler ise daha kıymet bilirler. hayat tecrübelerinden faydalanarak karşılarındaki insanı daha kolay anlarlar ve daha az tartışırlar diye düşünüyorum ama genç yaşta aşk evliliği yapmak daha kolay ilerleyen yaşlarda bu daha zor, başkasını sevmek ona alışmak kolay olmuyor.
aşıksanız genç yaşta evlenin derim ben özetle :)

0

insanlar yaşadıkça tecrübeler edinir , bu yüzden geç evlenmek daha iyi hem birikim yapılıyor hemde en iyi seçeneği seçiyoruz.

0

bende erken evliliğe karşıyım ama bir tek şey bar erken yaşta anne olmak,evladının herşeyini görmek bence çok güzel.

1

insanın yaşayacaklarını önceden kestirmesi güç.. evet ben 19 yaşımda evlendim ama eşim karşıma o yaşlarda çıktı.. onu çok sevdiğimden.. normal şartlarda asla erken kadınlar evlensin istemem.. kadın öncelikle evlenmeli.. erkeğin eline asla bakmamalı.. kendi ekonomik özgürlüğünü kazanırsa o ailede gerçek bir söz hakkı olur, erkek ona baskı kuramaz.. eşit olurlar.. kadın evinde günlere giden ev işi yapan gezen televizyonda magazinleri izleyeni mahallede çekirdek çitleten olmamalı.. okumalı kızlar.. ve 25 yaşına geldi mi de evlenir.. ya da sevdin benim gibi evliyken de o üniversite biter..

0

erken evlenirsen erken yaşta anne olmuş olursunuz cocuqunuza arkadaş gibi olursunuz onunla büyüsünü l yani aranızda fazla yaş olmaz yada artk erkekse erken yaşta baba olursun çocuk istemiyorum dersen en güzeli geç evlenmek geç evlen yani hayatının tadını çıkar gez ,eğlen ,dolaş ,istediğini yap en güzeli de geç evlenmek

0

çocuk istiyorsanız erken evlenmek daha güzeldir. çünkü birlikte büyürsünüz aranızda kuşak farkı olmaz. yok eğer öyle bir düşünceniz yoksa geç evlenin bekarlığın tadını çıkarın nasıl olsa bir ömür boyu evli kalacaksınız.

0

erken evlendim en güzel yanı bi kızımın olması heralde erken evlenmenin en büyük avantajı.

0

erken evlenmeni tavsiye etmiyorum, olgun yaşa gelince evlenmen makul olur. 20,25 yaşı ideal buluyorum.

0

erken evlenmek bence. en azından çocukla beraber büyüyorsun. erken evlenmek dediğim 23-24 yaşları ideal. bu sefer geç evlenip geç anne baba olunca hem çocukla aranızdaki kuşak farkı oluşuyor, çocuğun hiperaktifliği sebebiyle siz peşinde aktif olamıyosunuz yaştan dolayı

0

erken evlilik güzel bence çocuğunla arkadaş gibi takılırsın yaş farkı çok olmamalı diye düşünüyorum

0

ben hiç evlenmedim daha iyi daha tecrübeli karar veriyorsun