0

evet vardi ıngilizce hocam derse her zaman gec gelirdi yine günlerden bir gun hava cok guzel okuldayiz ders zilı çaldı hoca yine her zamanki gibi gec geldi bizde kizlarla wc deydik sohbet muhabbet dalmisiz vakit gecti bir 5 dakika falan sonra hemen sınıfa koştuk tam girerken hoca geldi aynı anda girdi zaten hoca bize sinifca takmış hic anlasamiyoduk kapidan girdik bize bagirdi tek ayak üstünde bekleyeceksiniz size ceza dedi tamam dedik sonuçta gec kaldik 45 dakika bizi öyle bekletti sonra tenefus zili çaldı çıktık hoca bizi müdüre şikayet etmiş nöbetçi geldi bizi çağırdı bizimde hic aklımıza gelmedi böyle birşeye kalkisacagi gittik içeri girdik hoca hırçınlığını bize puskurdu ailenizi aramış biz konunun bu kadar uzayacagini bilemedik üstelik kendi derste bile deyildi bize koşması için bir sebeple yok kızmak için bir sebep bulamayınca elindeki kozu en iyi şekilde değerlendirmek için elinden geleni yapmış ailemiz geldi konuştuk özür sınıfa gittik derse girdi yine ayarlamaya başladı çıkarın kağıtları yazılı yapicam dedi o kadar zor soru sorduki 5 tane hiçbirimiz bulamadık ve topluca sifir verdi hırsını alamadı günü hüzünle bitirdik saolsun okuldan mezun olduk bize kotu bakışları hala degimsedi

0

lise döneminde coğrafya hocamla anlaşamıyorduk . ayrıca orta sonds okuduğum dönem de matematik hocası vardı kadın kafayı takmıştı resmen sevmezdik birbirimizi . lise dönemine ait bir anını anlatayım . hava
soğuktu servisten inmiştik bir arkadaşımla , arkadaşım girmeden bir sigara içelim demişti okulun arka bahcesindeydik sabah vaktiydi. sonra sigara yaktık içiyorduk daha sonra müdür yardimcısı gördü yukardan camdan bir su dolu kovayı başımızdan aşağı döktü biz buz gibi havada sırılsıklam olduk sonra okulun dışına çıktık. kuruyana kadar okula girememistik. arkadaşıma diyorum ki sen delisin sabah sabah sigara diye tuurdun su halimize bak . gülmüştük epeyce komikti .

0

rahime ocakturk fen bilgisi hocamız ama yıllar sonra karşılaştık ellerini optum

0

vardı. orta 2 demi ne fen hocamız vardı birtane bayan biz grup takiliyoduk okulda çete gibi 3 kız bizi hoca sevmezdi neden olduğunu biz de bilmiyoduk bizde onu sevmezdim gıcık olurduk ama çok iyi biriydi aslında .

1

birkaç tane vardı. ama en anlaşamadığım hocam lisedeki ingilizce hocasıydı. adam bana takmış durumdaydı. yaptığı sınavları hep sınıfta okurdu. ve ben benim kağıdımı okumaya başladığı zaman hemen anlardım. çünkü hep kafasını kaldırıp bir bana bir de sınav kağıdına bakardı. sonra bir gün yine sınavları okudu sınıfta. hiç unutmuyorum o sınavdan da 92 almıştım. ve hoca demesin mi şu şu isimli kişiler ben sizin kopya çektiğinize inanıyorum o yüzden sizi şu gün sınav yapcam. sonra fikir değiştirdi aynı gün içinde başka sınıfta sınav yaptı beni ve sınıftan birkaç kişiyi daha. benden hariç bir tane daha kız vardı. kız sınavını yapmadan ağlayarak çıktı sınıftan. ondan sonra kızın arkasından bunda ağlayacak ne var diye konuşuyor. her neyse işte ben takır takır yaptım soruları ve verdim sınav kağıdımı çıktım dışarı. sonradan orda benimle birlikte sınav olan bir arkadaşıma ben çıkınca hoca arkamdan bir şey dedi mi diye. tabiki de demiş. işte yok böyle olun, bakın kız ne güzel yaptı ve çıktı diyerekten tekrardan yaptığı kağıdın sınavını hiç okumadan direk önceki aldığım notu yani 92 puanını direk yazmış kağıdın üstüne. ama ben adım gibi emindim ki o sınavdan o ilk yaptığı sınavdan aldığım nottan daha yüksek alırdım. madem insanları haksız yere sınav yapıyorsun o zaman hak ettikleri notu ver dimi. ama yok adam sadece bir önceki sınavdan düşük alan arkadaşlarımın notlarını düşürmüş. zaten benden gerisi de düşük almıştı. böyle saçma sapan bir anım oldu.

0

kimya hocam vardı sema çakıcı.
lise 1 de tanıştım kendisiyle ne yazık ki.
kadın resmen bana takıktı. :)
bir anımı anlatayım
kocaman kalın bir ajandası vardı kadın hayatta ders anlatmazdı o ajandadan okurdu biz yazardık.
o kadar hızlı okuyordu ki yetişmek mümkün değil hocam tekrar okurmusunuz dediğimizde gayet yavaş okudum yazsaydınız derdi.
yazan arkadaşlarınızdan alırsınız derdi.
sema hoca ajandasını asla yanından ayırmayan bir kadındı.
bir gün nasıl olduysa bizim sınıfta unutmuş sınıftakiler bunu farketti herkes bıkmış zaten yazmaktan.
yan sınıftan bir kaç öğrenci bide bizim sınıftan arkadaşlar aldılar ajandayı götürüp tuvalette yaktılar. üst üste 2 ders bizim sınıfa girecekti neyse geldi sema hoca ajandasını arıyor bize soruyor falan baya sinirlendi.
herkes bir yorumda bulunuyor ama. dalga geçende var kadınla,bende sadece dedim ki hocam burda ne işi olacak siz yanınızdan ayırmazsınız ki. hahaha keşke kurmasaydım o cümleyi geldi yanıma çıkart sen aldın diyor bana hocam bakın arayın her yeri ben görmedim bilr diyorum inanmıyor.
aldı beni müdüre götürdü.
allahtan müdürle aram iyiydi anlattım görmedim bile falan sadece bu kelimeyi söyledim diye beni suçlayamazsınız dedim müdür bana hak verdi sınıfa yolladı.
arkamdan sema hoca geldi, benim yıllarca emek verdiğim ajandam,falan diyerek duygu sömürüsüne başladı şakaysa hoş değil bilmem ne dedi en son iyice alay konusu olunca hepimize küfür etti çıktı gitti sınıftan.
ama benimle arası hiç düzelmedi sevmiyordu beni ne yaptıysam artık. :)))

0

ben 8 ncı sınıftayım 2. dönem oraya da yeni matematik öğretmeni geldi ben 8 ncı sınıfın birinci dönemi okuyamadım ikinci dönem gittim ve veli toplantısı vardı bana dedi ki şaşti öğretmen sen belini bir çağırmasını dedi bende yanımdaki cocuqa sana diyor dedim oda sana dio dedi öğretmen lan sana diom dedi bende kime dion dedim sana diyom lan dedi bende sen bana lan diyemezsin sen kimsin ki bana kanlı kumlu konusuyon lan dedim bende ona senin farkın ne sen öğretmenin bense öğrenci sen bana öle hitap edemezsin dedim ve müdür yardimcisina çıktı beni şikayet etti beni biliyonuz hocam ben 8 senedir bu okuldaym bana kimse lan diyemez dedim oda sana lan mi dedi dedi evet dedim sonra beni müdür çağırdı onada aynısını dedim ondan sonra bana özür dile öğretmeninden dedi ben haklıyım ve asla özür dilemem dedim o özür diledi dedim seni ararım okuldan dedi bende sizi milli eğitime şikayet ederim dedim ondan sonrada özür dilemedm yani sonra matematik ogretmenimle iyi anlastm benden yeminle özür diledi :))) ve sonradan onu çok sevdim :) eskiden sevmezdim

0

evet fizik hocam vardı.bence dersi hiç güzel anlatamıyordu.zaten zor bir ders o daha çok kafamızı karıştırıyordu anlatamayarak.buna rağmen sınav sorularını da çok zor hazırlıyordu.bir gün sınav açıklandıktan sonra bu durumu ona izah ettik.ama hoca bize çok sinirlendi.müdürü bile çağırdı hatta ama müdür bizi haklı bulmuştu.zaten o hoca kimseyle anlaşamıyordu.ikinci dönem hocamız değişti.