1

organ bağışı konusunda ne düşünüyorsunuz?

organlarınızı bağışlar mısınız?

6 cevap
0

organ bağışı hayat kurtaran bir davranıştır.sonucta bütün organlarımız çürüyecek bir insana can vermesi ,bir insanda can bulması kadar güzel başka ne olabilirki.

1

yapılabilir sonuçta ben öldükten sonra bir başkasına yaşaması için destek vermek kadar güzel bir olgu olamaz. küçük yaşında organ olmadığı için toprak altına giren çocukların ailelerinin yerine insan kendini koyunca üzülüyor.

1

organ bagısı hayat kurtarır diyerek konuya el atıyorum. ölen kişilerin organlarını bagışlamak dinimizce caiz bir şeydir. ölmek içinde gerek yok bagıs yapmaya. eger saglımız yerindeyse ve imkanımız varsa bagıs yapmalız. ülkemizde suanda oldukca cok kişi organ bagısı beklemektedir. bu insanların saglıgına kavusmaları için organ bagısı gerekmektedir. bunun kötü bir yonu yoktur. siz nasıl saglıklı bir hayat sürüyorsanız, organ yetmezligi rahatsızlıgı olan insanlarında saglıklı bir hayat yaşama hakları var. bu konuya duyarsız kalmak bize yakışmaz. dinimizin geregince yardımlaşmak gerekir.

1

organ bağışı hayat kurtaran ve hayata can veren önemli bir insani davranıştır. bu konuda insanlar maalesef farklı düşünmektedir. oysa kişiler başka bir cana can katacağını bilmelidir. böylece bir sürü insanı sevindiricektir. gerçekten önemli olan bu davranışı dinamik tutmak gerekiyor ve spot filmlerle ara sıra topluma hatırlatmak gerekiyor. şuan hastanelerde organ bekleyen yüzlerce hasta bulunmaktadır. rabbim omlardan acil şifalar versin.

0

evet bağışlarım. toprak olacaklarına en azından hasta birine can olmayı isterim. :)

0

öldükten sonra bir bütün olarak gömülmek isterim.