0

tuğçe kandemir ile yaptığı bu benim öyküm isimli parçası ile gündeme gelen genç şarkıcı eli türkoğlu , sosyal medyada hızlı bir şekilde şuku almaya başladı. özellikle gençler tarafından sevilen azeri asıllı eli türkoğlu bu benim öyküm isimli şarkısı ile çok kısa sürede milyonların gönlüne taht kurmayı başardı.

0

2000 yılında doğan eli, konservatuvarda okuyor.güçlü sesiyle, gitar ve piyanodaki yeteneğiyle sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen genç yeteneklerinden biri. eli türkoğlu’nun, tuğçe kandemir gibi sosyal medyada şimdiden gönüllere taht kurduğu izlenme sayılarından belli oluyor. iki ses, son günlerde sosyal medyada herkesin kendi yorumunu kaydedip paylaştığı bu benim öyküm adlı parçayı muhteşem bir düetle müzikseverlerle paylaşmanıntuğçe kandemir ile birlikte düet yaptıkları bu benim öyküm şarkısı müzik severler tarafından tam not alan eli türkoğlu aslen azerbaycan‘lıdır.

2000 yılında dünyaya gelmiş, 2018 yılı itibariyle 18 yaşında olan eli türkoğlu’nun burcu ise başak’tır. 17 yaşına kadar azerbaycan’da yaşayan eli türkoğlu, bundan sonra yaşantısını türkiye’de sürdüreceğini açıklamıştır. ailenin tek çocuğudur. boyu, 1.75 cm, kilosu ise 67’dir.
heyecanı içinde olduklarını söyledi.

0

2000 yılında doğan eli, konservatuvarda okuyor.güçlü sesiyle, gitar ve piyanodaki yeteneğiyle sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen genç yeteneklerinden biri. eli türkoğlu’nun, tuğçe kandemir gibi sosyal medyada şimdiden gönüllere taht kurduğu izlenme sayılarından belli oluyor. iki ses, son günlerde sosyal medyada herkesin kendi yorumunu kaydedip paylaştığı bu benim öyküm adlı parçayı muhteşem bir düetle müzikseverlerle paylaşmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.

tuğçe kandemir ile birlikte düet yaptıkları bu benim öyküm şarkısı müzik severler tarafından tam not alan eli türkoğlu aslen azerbaycan‘lıdır.

2000 yılında dünyaya gelmiş, 2018 yılı itibariyle 18 yaşında olan eli türkoğlu’nun burcu ise başak’tır. 17 yaşına kadar azerbaycan’da yaşayan eli türkoğlu, bundan sonra yaşantısını türkiye’de sürdüreceğini açıklamıştır. ailenin tek çocuğudur. boyu, 1.75 cm, kilosu ise 67’dir.

doğum yeri: azerbaycan

0

eli türkoğlu, "bu benim öyküm" adlı şarkısı ile tanınan pop şarkıcı.kendisi azerbaycanlıdır.

0

geçen senelerde yaptığı bir pop şarkısıyla ünlü olan azerbaycan lı bir müzisyen

0

eli türkoğlu azerbaycan'lı pop sanatçısı ve şu anda istanbul'da ikamet etmektedir. son dönemlerin popüler şarkısı olan bu benim öyküm herkes tarafından hayranlıkta dinleniyor ve bu şarkı sayesinde türkiye'de tanındı ve daha 19 yaşında. ve şuanda konservatuar okuyor. ve çok güzel gitar ve piyano çalıyor.

0

2000 yılında doğan,konservatuar okuyan öğrencidir. gitar,piyano alanındaki yetenekleri ve sisyle sosyal medyada en çok dinlenen genç sanatçılardan biridir.bu benim öyküm adlı parçası en çok beğenilenlerden birisidir.ailenin tek çocuğudur

1

2000 yılında doğmuştur.aslen azerbaycanlıdır.türkiyede bu benim öyküm şarkısıyla çıkış yapmış ve uzun süre trendlerde kalmıştır.

0

2000 yılında doğan eli, konservatuvarda okuyor. güçlü sesiyle, gitar ve piyanodaki yeteneğiyle sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen genç yeteneklerden birisidir. eli türkoğlu, tuğçe kandemir gibi sosyal medyada şimdiden gönüllere taht kurmuş bir insandır.

0

2000 yılında doğan eli konservatuarda okuyor güçlü sesiyle gitar yok piyanodaki yetenekliler sosyal medyada en çok aranan isimlerden biri eli türkoğlu instagram adlı dijital platformda yayınladığı videolar ile kısa sürede fenomen hale gelmişti eli türkoğlu oğuzhan uğur'un youtube kanalına konuk olduktan sonra popülerliğini popüler katan tuğçe kandemir eli bu benim öyküm şarkısını düet yaptı eli türkoğlu bu benim öyküm şarkısının amatör kaydı ile milyonlarca kişiye ulaşan tuğçe kandemir'in profesyonel kaydı en çok merak edilen konular arasında yer aldığı şarkıda eli türkoğlu ile peeling yapan tuğçe kandemir youtube atıp dijital platform internet listelerinde 13 sıradan giriş yapmıştı 6 saatte yarım milyon dinleme oranına ulaşan eli türkoğlu başarısı birçok insan tarafından takdir ediliyor öyküm parçasında tuğçe ile düet yapan eli türkoğlu geleceğin parlak yeteneklerinden konservatuarda yok yani 53 i sesi ile gitar öpüyorum dikkat aile sosyal medya en çok aranan edilen genç yeteneklerinden biri eli türkoğlu tuğçe kandemir gibi sosyal medya şimdi gönüllere taht kurdu

0

eli türkoğlu azerbaycan türküdür 17 yaşına kadar orda yaşamıştır üniversitesini türkiyede okumaktadır ve atatürke hayranlığı büyüktür bü benim öyküm düetiyle ün kaznmıştır

0

eli türkoğlu, ünlü ses sanatçısıdır. azerbaycan'lıdır. 2000 doğumludur. konservaturda okuyor. gitar,piyano çalabiliyor ve yetenekli sesiyle şarkı söyleyebiliyor.oğuzhan uğur'un programına konuk olarak çıktı. gönüllere taht kurdu. amatör videosuyla beğeni topladı. tuğçe kandemir ile yaptığı bu benim öyküm şarkısı ile de ünlendi. kendi kariyer hayatına bakıyor.

0

eli türkoğlu aslen azerbaycan'lıdır 2000 yılında dünyaya gelmiş, 2018 yılı itibariyle 18 yaşında olan eli türkoğlu'nun burcu ise başak'tır. 17 yaşına kadar azerbaycan'da yaşayan eli türkoğlu, bundan sonra yaşantısını türkiye'de sürdüreceğini açıklamıştır. ailenin tek çocuğudur. boyu, 1.75 cm, kilosu ise 67'dir.
sesledirdiği şarkıların yanı sıra gitar ve piyano'da çalan eli türkoğlu verdiği bir röportajda türkçeyi izlediği türk dizileri sayesinde öğrendiğini açıklamıştır. (insan neden türk dizisi izler ki ????) babası da müzisyen olan sanatçının babası azeri şarkılar seslendirmekte, annesi ise ingilizce öğretmenliği yapmaktadır.bende bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim teşekkür ederim.

0

eli türkoğlu aslen azerbaycan lıdır 2000 yılında dünyaya gelmiştir.

0

eli türkoğlu aslen azerbeycandır 2000 yılında dünyaya gelmiş 2019 yılı itibari ile 19 yaşında olan eli türkoğlu’nun burcu ise başaktır 17 yaşına kadar azerbeycan’da yaşayan eli türkoğlu bundan sonra yaşantısının türkiye’de sürdürebileceğini açıklamıştı ailenin tek çocuğu dur boyu 1.75 santim kilosu ise 67 dir. tuğçe kandemir ile birlikte düet yaptıkları bu benim öyküm şarkısı müzik sevenler tarafından tam not almıştı

0

azerbeycan lı bir şarkıcı olduğunu ve tuğçe kandemir ile düet yaptığını biliyorum.

0

eli turkoglu tugce kandemir gibi sosyal medyada simdiden gonullere taht kuran biridir tugce kandemir ile bu benim öyküm şarkısı ile müzik severleri tarafından tam not alan eli türkoğlu aslen azerbeycanlıdır

0

2000 yilinda dogmustur ve suanda konservatuvarda okuyor guclu sesiyle ve gitar,piyanodaki yetenegiyle cok dinlenmektedir ve azerbaycanda dogmustur 17 yasina kadar orada yasamistir bir sure sonra turkiyeye gelmeye karar vermistir ve bu benim oykum isimli sarkiyla guzel bir giris yapmistir.

0

elif turkoglu azerbaycanlı bir şarkıcıdır

0

nefes alıp veren, her insan gibi günlük ihtiyaçlarını gideren ve sesini güzel kullanan bir insan