1

yıllarca aynı yatakta yatan akp ve cemaatin, çıkarları bir yerde ters düşünce birbirlerine güç gösterisi yapmaya çalıştıkları ve bazı aptallarında kendilerini birisi uğruna feda etmek için canlarından oldukları, askeriyenin itibarsızlaştırıldığı, it izinin at izine karıştığı, en önemlisi de hayatımın en güzel gününe leke sürdükleri gün. oysa 15 temmuz benim için sadece ilk göz ağrımın doğum günüydü. şimdi münasebetsizlerin bir de resmi tatil yaptıkları gün oldu. kimse şunu düşünmüyor, açıp videoları seyretmiyor.hani nerede bir siyasi tutuklandı mı?akp'nin en tepesindekilerin özledik, gel pensilvanya dedikleri videolar kendi sesleri ile you tubede duruyor. ama kandırıldım de, çık işin içinden ve sen bu milleti kandırmaya devam et. bazı insanlarımız hala uyuyor. okumayan, araştırmayan, sorgulamayan insanlarımız var. iliklerine kadar aptallar. onların yüzünden bunlarla yaşamaya devam ediyoruz maalesef. inanmıyorum darbe olduğuna. filler tepişti sadece. olan dediğim gibi gaza gelen aptallara oldu.

1

sadece planlanmış bir girişim olduğunu düşünüyorum. eğer gerçekten darbe olsaydı o kadar şey olmasına rağmen darbe amacına ulasirdi. o kadar masum insanın ölmesine aciyorum ben sadece ahirette öğreneceğiz ne olduğunu.

0

vatan hayiyinlerinin gözdiktiği bu güzide memleketime darbe girişimi ile ele geçirmeye çalışıp biz türk halkını esir esip cebimizde ki her kuruşu almaya çalıştılar allah bize bir daha öyle kara bir gün göstermesin inşallah

1

kesinlikle kurgu olduğunu ve planlı bir hareket olduğunu düşünüyorum.ama bir tarafım bunun gerçek olmamasını bu düşüncem de yanılmış olmayı istiyor. çünkü o gün yüzlerce masum insan yok yere öldü çok kötü bir durum allah bir daha devletimizi böyle bir sınavla sınamasın.