1

ben çocukken rahmetli annemin olmazsa olmazıydı meşhur terliği. bana çok kızdığı zaman hemen popoma ve sırtıma vururdu. sonrasında da acıyınca, ben ağlayınca hemen bana sarılıp, öper koklardı. işte annelik buydu. keşke yaşasaydı da beni hergün günde beş vakit terliği ile döveyim. allah rahmet eylesin. kendisini rahmetle, özlemle ve hüzünle anıyorum.

0

anne terliği y3medim ama teyze terliği yemişliğim çoktur :)) çocukken kuzenmle hep şımarırdk terliği yerdik bide öle bsey ki tam isabet ederdi hiç şaşmaz yani :)

0

evet daha önce anne terliği yedim genelde çocukken normal olarak. evet bazen isabet ederdi bazen etmezdi ama. şimdi hatırladıkça gülüyorum doğrusu. anne terliği hakkında ki düşüncelerim komik düşünceler aslında bence gayet normal şeyler bunlar çünkü her insanın bir sabrı vardır doğal olarak annelerin de sabrı taşımaktadır bazı durumlar da onlar da bu terliği bir kalkan olarak kullanmaktadır çocuklarına karşı ne yapsınlar başka. hatırladıkça gülerim bende bu izlenimi uyandırır daha çok evet bence anne terliği den nasibimi almış biriyim. ancak sanırım artık yasal ola ak anne terliği atıldığı zaman ceza yasası ortaya çıktı yani bu bir suç haline geldi ve isterseniz annenize dava açabiliyor sunuz gerçekten buda komik. hatta birisini duymuştum öyle terlik isabet etmiş annesini şikayet etmiş diye teyze de bir güzel konuşuyordu çok gülmüştüm. yani böyle durumlar hala var belki eskisi kadar olmasa da anne terliği candır.

0

yani ben hiç anne terliği yemedim çünkü annem genellikle onu kızdırdığımız zaman bize ceza veriyordu ve bizi sevdiğiniz şeylerden ceza vererek bizi durdurmaya çalıştırıyordu yada büyük abim vardı ondan çok korkuyorduk eğer çok yaramazlık yapsaydık sizi abinize şikayet ederim destek bizden hiç ses çıkmazdı.

0

anne terliği yemedim annemde hiç atmamıştır

0

anne terliği yemeyen var mı acabaa :) . var sa da helak olsun vallahaa :))

0

anne terliği baya yedim gerçi lafları attığı terlikten daha çok can yakardı.

0

anne terliği yemeden çocukluk mu geçermiş.

0

annem hiç bana terlik fırlatmadı. başka şeyler fırlattığı olmuştur.

0

tabii ki herkesin çocukluk döneminde bir terlik hatırası bulunmaktadır bizim de olmuştur terlikle kovalamaca falan mı kafama geldi mi hatırlamıyorum benim annem çok güçlü bir kadındı vurdu mu oturtan cinsten zaten çoğu zaman terliğe pek gerek kalmazdı.

0

benim annem sefkatlidir saldirmaz terlikle falan.