0

ahmet e sor diye biri bana instagramdan mesaj attı bende o aralar baska bir oyun oynuyordum ve paramı ikinci bu kere alamadığım için sinirliydim ve artık oynamayı düşünmüyordum daha sonra cevap verdim gerçekten doğru mu falan benim boyle oyunlara ayiracak vaktim yik kanmam falan diye mesaj attim . sonra kanka olduk ve ben bir kere daha sansimi denemeye karar verdim ve üye oldum insan sonra baktım herkes güveniyor bende güvenmeye başladım ve o sekiz devam etti daha sonra ikinci paramida aldiktan sonra iyi emin oldum artık ve sürekli ayrılamaz hale geldim çünkü sorumani bende bağımlılık yaptı . hatta arkadaşıma da önerdim o benden daha çok girip soru cevaplamaya başladı ve aramizda bir rekabet oldu .

1

benzer başka bir siteden tavsiye üzerine geldim ve çok memnunum. ikinci 25 lira ödememi de aldım. toplamda elli lira oldu daha bir ay olmadan. daha çok aktif olabilsem daha güzel gelirler elde ederim umarım.

0

başka bir sitenin reklamlarında teadüf eseri bu sitenin reklamı döndü. bende denemekten zarar gelmez. zaten işsiz güçsüz kişiyim. ödeme alabilirsem ne güzel cep harçlığım olur dedim. ödemeyi alamazsam bırakırım ne olacak. elime mi yapışacak dedim. ve sün akşam ikinci ödeme çekim talebinde bulundum. :)

0

arkadaşım söyledi benimde buraya çağırdı iyiki çağırmış bende geldim hemen yanı ;)