0

bence gerçek dostluk yanında adam diyebileceğin seni düşünen birşey yaptığı zaman ikiniz için yapan insana gerçek dost denir.

0

gerçek dostluk bence öncelikle çok güvenilir ve anlayışlı olmalı dostum dediğin insani sırtından vurmamalı ve bütün derdine sırtına ortak olmalı herşeyi paylaşmalı işte boyle olan insan herzaman iyi bir dosttur

0

gerçek dostluk benim için çok önemlidir aile kadar yakın hatta çoğu zaman aileden daha yakın olurlar paylaşımlar değerlidir ve dostluk içinde kalması kıymetlidir bende böyle bir dosta sahibim.

0

dostluğun adı songül benim için . hani derler ya kan bağı. o benim için can bağıdır. o artvin de ben istanbul da oturmama rağmen üniversiten bu zaman kadar bir fiil bağımızı kopartmadan dostluğumuz gittikçe güçlendi. yeri geldi canım oldu yeri geldi her şeyim. hatta bir kız kardeşten daha öte. asla gönül koyamadığım, dargın kalamadığım tek insan.. mutluluğuyla mutlu olduğum kız kardeşim. benim için dostluk ' songül ' dür.

0

gerçek dostlukla kardeşlik arasında hiç bir fark yoktur. hatta nice kardeşliklerin de üzerindedir. insanların hayatlarında gerçek dost diyebilecekleri insan sayısı en fazla üçtür. ve bu sayı da gereksiz sebeplerden dolayı genellikle bire düşer. kaybedilenler için büyük pişmanlıklar duyulur. ancak dostluk gerçek olduğu için iki kişiden biri bile bir adım atsa inanın eski haline kaldığı yerden çok çabuk bir geri dönüşü olur. bu yüzden gerçek dostluk deniyor zaten. bu hadise de bir diğer en önemli etken ise çıkar duygusunun olmamasıdır. hatta kötü hiç bir duygu barınmaz. her insan arasında tartışmalar illaki olur ancak gerçek dost olan insanlar bu tartışmayı çok çabuk unutur ve kaldıkları yerden hiç yarasız devam ederler. böyle insanlara canınızı ve ailenizi bile gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. ancak gerçek dost sandığınız insanlara böyle bir güvende bulunursanız sonucunu çok ağır edersiniz ve dostluğa olan inancınızı kaybedersiniz. genellikle bu arkadaşlıklar küçük yaşlarda başlayıp süre gelen arkadaşlıklardır. çünkü belli bir dönemden sonra insanlar birbirlerine hep ön yargı ile yaklaştığı için böyle duygulara sıra bile kalmaz. o yüzden geçmişinizden kopmayın ve çok eskilerden aranızın çok iyi olduğu birini kalkıp şimdi arayın. belki de o kişi sizin gerçek dostunuzdu. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

dostluk çok önemlidir dostu olan anlar beni, ki dostu anlatamazsın anlarsın.

0

eski bir laf vardır pazara kadar değil, mezara kadar.

0

derdini anlatırsın herzaman yanında olur arkanı kollar herşeyin olur