0

eğer üstteyseniz dürtersiniz eger yinede susmuyorlarsa gidip konusmalısınız yinede susmuyorlarsa en son çare şikayet etmelisiniz.

0

alt kattan sopayla tavana vurulur o mesajı alır ses kesilir.

0

gürültü yapan komşuya , bir süre ses çıkarmam . baktım devam ediyor , güzel bir dille uyarırım . baktım hala devam ediyor ; gidip sigortaları indiririm .karanlıkta kalınca belki sesi keserler diye .

0

toplum ahlakı yönünden komşulara saygı göstermek hepimizin borcudur ama toplum ahlaklı yönünden eskisi gibi kuvvetli bağlar yok artık insanlar birbirine saygı göstermiyor sonuçta komşuyla aynı evin içinde yaşıyorsun ha ona göre yaşamamız gerekiyor

0

bence sabredilmeli. herkesin zaman zaman gürültüsü duyulabiliyor. üstümde ikiz çocukları olan bir aile varsa, çocuklar sürekli ağlayıp gürültü çıkarıyorsa ne yapayım yani? ailenin elinde değil ki gürültüyü kesmek. zaten kendileri çok zorlanıyor yavrularına bakmak için, belki gürültüden kendileri bile rahatsız...

komşuluk biraz da birbirinden gelen zarara tahammül etmek demektir. ben sadece kasıtlı gürültü yapıldığını düşünürsem tepki veririm. o da öncelikle konuşup halletmek yönünde olur.

0

ilk başta o komşuyla konuşulmalı. eğer yüzyüze konuştuğunuzda bir faydası olmuyorsa yöneticiden yardım alınmalı. ortak bir çözüm bulmak adına. sonra o da mı fayda göstermedi. ee artık son şansın şikayette bulunman. gürültü kirliliği adı altında komşundan şikayetçi olabilirsin.

0

gürültü yapan komşuya çok sinir oluyorum biraz yavaş derim çocuğum yatıyor derim yani ama nedense komşudan çok komşunun çocukları bağırıyor yamyam gibiler aynı çocuk demeye bin şahit lazım habire küfürlü konuşurlar yani yetiştirmeyi bilememis aileleri serseri gibi sokağa salmışlar bende çıkar bagirirm asaga inersem doverm derim insan gibi uyariyom anlamiyolar saygiszlar yanj

0

gürültü çok fazla ise muhatap olmayıp polise şikayet edilmeli.

1

uyarılmalıdır bazen farkında olmayabilir. sizin uyarılarınız fayda etmiyorsa ve gürültü ciddi boyutlarda rahatsız ediciyse site veya apartman yöneticisine şikayet edilmeli.