0

güzellik göreceli bir kavramdır kimi iç güzellik der kimisi dış güzellik der. bana göre güzellik iç güzelliğin dışa yansımasıdır. sadece kaşı gözü güzel diye o insana güzel demem. o insan eğer içi de güzelse ancak o zaman güzel derim.

0

güzellik aslında beynın bize oynadığı bir oyun. eper karşıdaki insanın yüzü birbirine orantılıysa sağ taraf ve sol taraf simetrikse burun ağız göz büyüklüğü birbirine orantılıysa tabi vücut da aynı şekilde, o insan bize güzel gelir. yüzü orantılı olmayan mesela gözleri birbirine uzak olan burnu yüzüne büyük gelen dudağı ince gelen yüzleri de orantısız bulup beğenmeyiz daha doğrusu biz değiş beynimiz beğenmez ama orantılı bir yüz görürse beyın ona bakmaktan keyif alır ve dönüp tekrar bakmak ister bu yüzden moda sektörü kozmetik sektörü dizi film sektörü medya hep bizim bu zaafımızı kullanır ve hep güzel insanlaeı kullanır. kanalları geçerken bi kanalda çok güzel bi kıza denk gelirsiniz kıza bak ne güzelmiş derken kendinizi üçüncü sezonun sezon finalini izlerken bulursunuz

0

güzellik olarak bi dış güzellik vardır bide iç güzellik vardır.dış güzellik olarak fiziği felan güzel olanlar oluyor.iç güzellik olarakta iyi insanlar karşıdaki kişiyi düşünen insanlar oluyor.iki kavramı vardır saten güzelliğin.

1

fiziksel güzellik olarak düşünürsek yüz güzelliği baz olarak cevap veriyorum güzellik teknik anlamda yüzdeki organların büyüklük küçüklük ve şekil olarak orantılı olması ve uyum sağlaması bunlar ek olarak cildin pürüzsüz olması saç rengi ve yapısı da güzelliğini tanımlayan elementlerden dir güzelin belli bir standardı yoktur ve hiç olmamıştır 1 levele kadar görecelidir genelde belli bir levelde sonra daha ne kadar göreceksin desek de haricinde büyük oranda herkesin güzelliği onayladığı bir olgudur ayrıca mesela her zaman küçükburun en iyi doğal değildir yerine göre orta boy burnu olup küçük burundan daha uyumlu güzel gösterebilir bir de çekicilik faktörü vardır bu apayrı bir şeydir kalbini ile doğru olan bağlantılıdır orantılıdır çekicilik moda tarzının değişikliği kişinin hareketleri bildikleri minikleri jestler ile belirlenir güzellik doğuştandır ama çekicilik sonradan kazanılır her yiğidin harcı değildir beni benim şahsi görünüm güzelliğini bir kenara koyarsak seçeceğimi bir kız çok güzel olup çekiciliği masanın altında olacağına vasat güzel olup çekiciliğin tavanda olmasını tercih ederim

1

güzellik insanların tarzına düşüncesine göre değişir bu yüzden herkes güzeldir.

0

güzellik kişiden kişiye değişir . kendime göre tarif edecek olursam eğer ; her insan güzeldir .sadece bakımsız ya da kendine uygun tarzı bulmamıştır . kimse tamamen mükemmel değildir . bu yüzden bana göre güzellik ; gözlerde ve gülümsemede içten olduğunu gördüğüm herşey güzel benim için .

0

görecelidir yani mesela ben herkesin beğendiğini beğenmemiş ister tıp olsun ister giyim isterse başka bişey yani

0

güzellik görecelidir. benim begendigimi sen begenmeyebilirsin.