0

sorumani.com ekibinin hakkını nasıl öderiz? acıklama bölümünü okuyun?

ya sadece ben mi böyle düşünüyorum? adamlar oturdugumuz yerden para kazanmamız için ugrasıyor. yarışmalar düzenliyor,gelir elde etmemizi saglıyor. haklarını ödemek için onların raklamını yapmayı deneyin. fakat genede ödeyemeyiz,bence.

11 cevap
0

en kolay yoldan biz onlara sürekli sitede aktif olarak destek verebiliriz bence. sonuçta onlar kazandıkça bize biz yazdıkça onlar kazanıyor sitenin hiti artıyor ve iki tarafta para kazanmış oluyor. buradan tüm moderatörlere teşekkür ediyorum. bu platformun geliştiren yapımcıya da teşekkür ediyorum. herkese hayırlı kazançlar arkadaşlar.

0

tabiki böyle bir platform oluşturdukları için teşekkür ediyoruz. arz talep meselesi biz onların talebini karşılıyoruz onlarda bizimkini . biz yoksak onlarda yok onlar yoksa bizde yokuz. herşeyin bir karşılığı var elbet. bu platformu geliştirecek olanlar sorumani yazarlardır. ortak bir çalışmayla olacak gelişim .

0

valla ben arada sırada bir sorunla karşılaşınca falan kızıyorum ama gerçekten mükemmel bir site o aksaklıklar da olmasa çok daha iyi olcak

0

zaten siteye girerek onlarin para kazanmasini sagliyoruz. karsilikli bir hak alis verisi oluyor gibi birsey bizim durumumuz. :d :d

0

hani burda tabiki biz üyelere bir plartform kurmuslar.ayrica burda sadece üyeler deilki sorumanide kazaniyor onlarin çalisanlarida var bizde sonucta burda soru sorarak cevap yazarak emek veriyoruz.biz olmasak onlar olmaz onlar olmazsa biz olmayiz yani burasi bizim kazanc kapimiz çok asiri olmasada yetiyor tabiki.

0

burda her ınsan bınlerce sruya cevap vererek emek verıyor zaten ve kımse durduk yere para dagıtmaz senın sıteye her gırısınde o paraları sadece bız degil onlarda kazanıyorlar. bu ısın kanunu budur.

1

oturduğumuz yerden diyorsunuz ama bence emek var bunda da araştırıyoruz, buluyoruz bunları yazıyoruz. burayı baya vakit ayırıyoruz. oturduğu yerden bizden çok daha fazla para kazanan insan var. üstelik bu kadar da emek harcamiyorlar

0

hayır sadece sen böyle düşünmüyorsun.
bende bu şekilde düşünüyorum.
kim kime yapar bunu.
üstelik yeni bir site oldukları halde bunh yapıyorlar.
henüz reklam alınmadı siteye gelir elde etmedikleri halde bizlere kazanç veriyorlar.
gerçekten sorumani üyelerine çok değer veriyor.

0

ama benimde su böreği nasıl yapılır sorularında da verdiğim cevabı kaldırıyorlar. neymiş kopya içerikmiş. hayır başka nasıl yapılır ki o su böreği. yapılış şeklini başka yapan var mı acaba merak ettim.

0

onların reklamını yapıp sitedeki reklamlara basarak reklam gelirlerini artırabilir bence.

1

onlar da kazanacaklar sonuçta. bizim için acmadilar ki sadece burayı.