0

mona lisa tablosu leonardo da vinci bir eseridir. fransa’nın başkenti paris’te bulunan lauvre müzesinde sergilenmektedir.

1

louvre müzesinde sergilenmektedir.fransa'da oluyor bu sergilenme yeri.

0

loura müzesinde sergilenmektedir. paris te

0

fransanın başkenti paris de loure müzesinde saklanmaktadır

0

dünyaca ünlü mona lisa tablosu fransa'nın başkenti paris'te yer alan louvre müzesinde sergilenmektedir. bir zamanlar saray olan bu mekan 1793 senesinden bu yana müze olarak kullanılmakta olup dünyanın en önemli müzeleri arasında yer almaktadır.

0

leonardo da vinci'nin çizdiği "mona lisa" tablosu fransa paris'te bulunan louvre muzesinde sergilenmektedir.

0

mona lisa tablosu 1700'lu yılların sonundan itibaren fransa'nın hem başkenti hemde kültür merkezi paris'te yer alıyor. ünlü tablo paris louvre müzesinde sergilenmekte ve muhafaza edilmektedir

0

fransa’nın başkenti olan paris’teki louvre müzesinde sergilenmektedir.

0

dünyaca ünlü mona lisa tablosu paris'te yer alan louvre müzesinde sergilenmektedir.

0

dünyaca ünlü mona lisa tablosu fransa'nın başkenti paris'te yer alan louvre müzesinde sergilenmektedir. ben şahsen gidip görmeyi çok isterim.

0

leonardo da vinci'ye ait mona lisa tablosu paris'te bulunan louvre müzesi'nde sergilenmektedir.

1

fransa da paris şehrinde lauvre müzesinde sergilenmektedir.

1

leonardo da vinci nin yaptığı mona lisa yani anlam olarak benim kadınım lisa anlamına gelen tablo fransa' paris'te louvre müzesinde sergilenmektedir tablonun ilginç bir yanı içinde bir sürü gizemli sırrı barındırdığıdır mona lisanın dudakları çok enteresan bir şeklide yapılmıştır ve sadece dudaklarının yapımı normal bir tablonun yapımı kadar uzun sürmüştür tablo aslında 76x53 boyutundadır bu da çok küçüktür ama insanlar tabloyu çok daha büyük düşünüyorlar tablonun louvre müzesinde kendine has bir odası vardır ve yılda yalnızca bir defa bakım ve temizlik için odadan çıkarılmaktadır. günümüz ressamlarının hayretle baktığı bu tablo için pariste bir oyuncu tablodaki kadına aşık olmuş tablonun arkasına bir not bırakmış ve bir otelin yüksek bir katından atlayarak intihar etmiştir garip bir tablo yani

0

fransa'daki paris'te louvre müzesindedir.