0

keşke hiç tanımasaydım dediğim o kadar çok insan oldu ki saymakla bitmez. iyi ki tanımışım dediklerim iki elin parmaklarını geçmez.

0

evet çok olmuştur. keşke tanımasaydım dediğim insanlar ancak yaşanan olaylara iyi tarafından bakmak lazım geldiğini düşünüyorum. sonuca bu tür insanları tanıyarak olgunlaşıyor ve tecrübe kazanıyoruz . bu tür insanlar hayatımda keşke olmasaydı diyoruz ama bir yandan da bana bir çok şey öğretti mücadele etmeyi savaşmayı çaba sarfetmeyi belki sabretmeyi veya onun aslında kim olduğunu anlamanızı nasıl biri olduğunu görmemizi sağladıkları için belkide kısa süre bile olsa hayatımızda yerlerinin olması bize bir çok şey katmış olabilir. ben iyi tarafından bakmak istiyorum

0

her insanın olmuştur. ancak bu yanlış. keşke tanimasaydim demek yerine iyiki tanimisim diyerek belirli dersler çıkartmak en iyisidir.

0

evet oldu.en yakın arkadaşımdı kendisi.keşke hiç arkadaş olmasaydık diyorum.hayatımı büyük ölçüde değiştirdi onunla arkadaşlığım yüzünden.

0

sanırım hayatın getirdiği bu durum her insana olan bir şeydir. ama yine de bir nedeni vardır ki karşılaşmışsınızdır.hiç bir şey tesadüf değildir, belki ya da belki de değil kesinlikle bir imtihandır ve size olgunluk vs anlamında hayat tecrübesi olarak kazandırdıkları şeyler vardır öyle insanların çoğunlukla.

yine de allah iyilerle karşılaştırsın diyorum.

0

evet dedım unıversıte ortamında onlarda brsuru var keske tanımayaydım

2

hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığını , karşımıza çıkan, hayatımıza giren insanların birer görevi olduğunu düşünenlerdenim. bazıları görevini tamamlar ve hayatımızdan çıkarlar. böyle düşündüğün de pişmanlık yaşamazsın ve keşkelerin fazla olmaz.

ancak şu sıralar biri bana oldukça büyük bir pişmanlık yaşatıyor. bunun da hayatıma bir öğreti katacağını düşünerek fazla üzerinde durmamaya çalışıyorum.

1

keşke hiç tanımasaydım dediğim insanlar çok oldu. gerçekten onları hiç tanımasaydım.

1

olmaz olur mu tabii ki de var keşke tanımasaydım keşke hiç görmeseydim dediğim insanlar oldu ki normal bir insan için hani böyle şeylerle karşılaşırsanız alışkanlık haline geliyor yani insanlar her türlü insanlarla karşılaşıyor ama ben de öyle insanlarla karşılaştım ki yani keşke görmeseydim keşke hiç tanımasaydım dediğim insanlar var yani 2 halen de var yani devam ediyor bu şekilde ama yapacak bir şey yok yani o da allah'ın bize bir denemesi yani sınav gibi bir şey işte

0

olmaz olurmu çok oldu hemde.
hele dost diye senelerce her kahrını çektiğim bir insan vardı ki keşke hayatıma hiç sokmasaydım.
en büyük kazığı ondan yedim bu hayatta.

0

her insanın hayatında olur yani keşke hiç tanimasaydim dediği insanlar benmde oldu yani keşke hiç tanimasaydim görmeseydim sevmeseydim konusmasaydim dediğim insanlar çok oldu yani

0

oldu. bundan sonra olmamasını temenni ediyorum.