0

ben bu siteye geldiğimden beri sorulan sorulara bazen uzun bazen de kısa cevaplar veriyorum ama asla yazdığım uzun cevapları saçma sapan şekilde görmüyorum bazı sorular böyle soru ki günlük hayatımızda yaşadığımız vakit geçirdiğimiz veda önümüze çıkabilecek konulardan yola çıkarak cevaplandırma ya çalışıyorum bunu ne kadar doğru ne kadar açık ne kadar da kararlı bir şekilde cevap diyorsam sorular da o şekilde cevaplanır bir kaynaktan bakmıyorum sadece kendi fikrimi kendi aklıma güvenerek soruları yorulmuyorum başkasının nasıl şekilde cevap verdi beni şahsın ilgilendirmiyor 24 gün oldu mu sitedeyim 2 defa ödeme çektim hiçbir şekilde verdiğim cevaplardan dolayı site yönetiminden asla uyarı veya ona benzer hiçbir şey almadım teşekkür ediyorum

0

valla inanir misin? uzun cevap yazıldıkça kazanc artiyor. yani artik kişiler saçmalasam da uzattığım su cevaptan dolayı daha fazla kazanayım diye bakıyor. yoksa soruyla alakaliymis ya da degilmis umrunda degil o cevabi yazanin. ben kazancıma bakarım gerisine karışmam diyor. allah sonumuzu hayır eylesin. biz soruya gore cevap verirken, onlar resmen hakka giriyor. yani biz burada bosuna mi yaziyoruz ya da yazmiyoruz. bizde kazanc icin buradayiz ama bunlar gibi degiliz.

1

özellikle bu konuda fikrim yok, bilgim yok, cevabı bilmiyorum, ilk kez duyuyorum gibi soru ile ilgisi olmayan ama sırf yüzde beşlik kazançtan faydalanmak için araştırmadan verilen cevaplar oldukça can sıkıcı.

herkes ilgi alanı ile alakalı konulara cevap verse zaten kendi içerisinde bir denge sağlanır. ilk zamanlar sadece harf yazmayı ve tuşlara basmayı deneyenler bile oldu.

bu şekilde kalıcı olunmaz. severek burada yazmak ve para kazanmak istiyorsanız ortaya biraz güzel şeyler çıkarabilirsiniz. bu şekilde sevilir ve kalıcı olursunuz kazancınız da bu oranda artmasa bile devamlı olur.

0

arkadaşlar çok fazla yazıp para kazanacam diyerek kendinizi riske atmayın.sonuçta verdiğiniz cevapların hepsi inceleniyor.

0

bunların olması olağan ve şaşırmayacaksınız.
bence akışına birakin, keyfinize bakin.
görmezden gelin.
iyi kazançlar.
saygılar
sir türk

0

aslında cevabı çok basit ben de dün keşfettim, listede en üst sırada yer almak ve daha fazla para kazanmak için

0

@by_tutuklu sırf para kazanmak için saçma saçma cevaplar yazdığını kabul ediyorsun yani.. ben bu soruyu sorarken sıkıntımı ve rahatsızlığımı belli etmek amacındayım. yani saçma ve gereksiz yada para kazanmak amaçlı bir soru değil bu. ayrıca senin gibi terbiyesiz birinin yorumuylada para kazanmak istemem. ve bu sitenin amacı saçmala para kazan değil öğrenerek kazan. farkına varsan iyi olur.

1

bazı kişilerde o soruyla bilgisi yokken bilgim yok bilgim olduğunda cevap veririm diye yazıyor.

1

iki üç kelile yazıp 0.01 kuruş alacağıma uzun uzun yazarım mantığında çünkü insanlar. konuşabileceğimiz bir konunun elimize geçmesi de kolay olmuyor, biraz bilgi sahibi isek konuyu iyice detaylandırıp kazanç elde etmeye çalışıyoruz. konu çok uzayınca bazen saçmalanabiliyor sen de uzun yazmaya çalış bence elinden alan yok bir saçmalar iki saçmalar zamanla saçmalamadan uzun yazmayı da öğrenirsin.

1

evet ya gereksiz geliyor bana hatta bazıları resmen saçmalıyor ya sırf uzun olsun diye bilgi vermiyor da abuk subuk şeyler yazıyorlar gerçekten bende anlamıyorum herkes için geçerli değil ama var yani saçmalayanlar

1

genellikle soruyla alakalı uzun cevaplar vermeye çalışıyorum.
dediğin doğru sadece kazanç artsın diye alakasız cevap veren çok insan var.

0

alakasız cevaplar görmek ya da sırf uzatmak için yazıldığı belli cümleöer görmek rahatsız edici gerçekten. siteyi tanımadan gelen miri ilk olarak o tip cevaplara rastlasa buz gibi soğur bence. :)

0

soruya verilmesi gereken cevabı veriyorum. neden olmadık olmadık şeyler yazayım.

1

ne yapalım cevap veririz işte cevap vermezsek de cevap vermiyorsunuz diyorsunuz cevap ver sekse saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz diyorsunuz artık elinizden nereye gideceğimizi de bilmiyoruz yani senin gibi insanlar da bu şekilde sorular soruyor yani idare ederiz bu şekilde de cevap alırsın ama yani amaç burada para kazanmak onun için saçma sapan yorumlar olabilir normal bir şey doğal bir şey yani bu kadar