0

ruj sürerken hanım kızlarımızın yaptığı en büyük hata üst dudağı alnına kadar alt dudağı da çenesine kadar taşırmaktır. daha doğrusu ben taşırıyolar sanıyodum ama kasıtlı olarak öyle bi yola baş vuruyolarmış. beyfendilerin ruj sürerken yaptıkları en büyük hata ise ruj sürmektir. özellikle keçiören gibi biyerdeyseniz iki gün önce müge anlıda katilin siz olduğu ortaya çıkmış gibi bi ifadeyle yüzünüze bakarlar amman ali rıza bey tadımız kaçmasın

0

öncelikle rujun vücudun gözlerimizin renkleriyle uyumlu olmasına sürülecek miktarın fazlaya kacmamasina rujun dudaklara zarar vermeyecegini anlamaya rujun markasına paketin açilip açilmadıgına serin ve soguk yerde kullanılmamıs olmadıgina yoksa kullanan kısininki bize hastalık bulaşabilir.ruju tek üst kullanmalıyiz.çunkü kendi malımızdır.başka birisine verdigimizde hastalik bulaşabilir.benim aklıma gelenler bu kadardır.

0

dudağı mat ruj ile haddinden fazla büyütmek ve yine aynı mat ruju dudağa nemlendirici sürmeden sürüp dudağı adeta bir çöl gibi çatır çatır göstermek.

0

öncelikle neden ruk süreriz bundan bahsedelim ruj sürmenin temel amacı güzel görünmek içindir ama kişiden kişiye değişir zevk içinde sürenler vardır kimine yakışır kimine yakışmaz kimi sürmeyi beceremez kimi güzel sürer kimi abartılı çok sürer kimi az sürer bunlar bazı klasik şeylerdir şimdi asıl sorumuza gelelim ruh seçerken ve sürerken nelere dikkat etmeliyiz
ruj seçerken güvenilir bir yerden alınmalı bilindik markalardan alışveriş yapılmalıdır seçiceğimiz rujun içerisindeki maddelere dikkat edilmeli araştırılmalıdır zararlı olabilecekler alınmamalıdır ürünün arkaındaki yazılı olan uyarılar dikkatli bir şekilde okunup uyarlanmalıdır ruju seçerken saç ten göz renklerine bakıp uygun renk seçilmelidir açılmış kullanılmış rujlar tercih edilmemelidir aksi taktirde o ruju kullanan kişinin hastalığı falan bulaşabilir bunlara dikkat edilmelidir ruj sürümüne dikkat edilecek noktalar tam uygun ve miktarı ayarlanıp sürülmelidir ve dikkatli sürülmelidir aksi taktirde uyumlu olmaz ve küçük düşürülebilrsiniz bu seçimler çok dikkat edilmelidir ..

-1

ruj sürmeden önce dudak nemlendiricisi sürülmesi gerekir.pütürlü gözükmemesi için ayrıca dişlere sürmemeye dikkat edilmeli.sürülmüşse de silinmeli.yani son bir kez aynaya bakılmalı.dudak çevresi kalemi de düzgün bir görüntü sağlar.

0

özet olarak bir gün bir yerde bu konuda da çok iyi biliyorum bu konuda

1

erkek adam olarak nasi bi sey oldugunu bilmiyorum ama bence sahsi gorusum olarak ruju tasirmadan surmeliler yoksa paylacoya benziolar

0

ruju sürememek en büyük hata zaten yada yemek

0

ruj sürerken dikkat edilmesi gereken noktalar öncelikle dudak şeklinizdir ince ise sürmeyin zaten belli olmayacak kalın ise siyahiler gibi badana boya yapmayın çünkü rezervasyon kampanyası başlattı posted ocak ayında gerçekleştirmiştir bir şey yok ki de bu konuda çok iyi bir örneğe ihtiyacı vardır

0

ruj sürerken düzgün şekilde sürülmemesi en büyük hatadır. dudağın kenar kısımlarına taşırılmaması gerekir.

0

tercihen yapılan renk seçimi işin başını çeker bence. ayrıca makyaj yapmayı da bilmek gerek. ellerin usta eli gibi iş yapması gerek ki ortaya sanat eseri gibi bir tablo çıksın. yoksa yapılan makyajın anlamı kalmıyor. ruj yaparken düşünün eliniz titredi kaydı derken bir sinir bozukluğu moralsizlik ortaya çıkıyor. o yüzden yavaş dikkatli olunursa iyi olur.

0

ruj sürmek gerçekten oldukça güç bir iştir. ruju her insan hakkı ile süremez. bu yüzden ruj sürmeyi iyi bilmeli insan. ruj sürmeden önce dudak kalemiyle dudak kenarlarında giderek dudak hatları iyice belirlenmelidir. dudak hatları belirlendikten sonra belirlenmiş çerçevenin içerisine ruj kaçırılmadan sürülmeye çalışılmalıdır.
bu yüzden ruj süren kişinin çok dikkatli olması ve ellerinin titremesi gerekir. ruj sürmeyi ile iyi bilen bir kişi bu ustalığını kullanarak dudağının bambaşka bir görüntüye kavuşmasını bile sağlar. mesela dudağının şeklini beğenmeyen 1 kişi ruj sürme tekniğini bile bilirse dudağını istediği şekle sokabilir. o yüzden ruj sürmeyi bilmek çok önemlidir.

0

ruj bilimsel olarak bazı kalitesi test edilmiş mi desem denenmiş ürünler olarak bi zararı ortaya çıkmamıştır piyasada gerçi çok fazla taklit ürünler oldu için bi çok ürün kulanilmamasi için uyarılarda bulunulmuştur bayanlar neredeyse vazgeçilmez makyaj ürünü olaak görülen en buyuk ve önemli makyaj malzemesi ruj dur rujlarin birçok çeşidi vardır renk olarak rujlari genelde bayanlar eli fazla yatkın olmayanlar acele ile dudak çevresinden dışa tasirmalar oluyor ve yutulmamasi gerek ruj dudakda nemlenerek ağız yoluyla vücuda karisabilir özellikle taklit ürünlerde ve günde bir defadan fazla kullanılması onerilmez fakat günümüzde bayanlar bunu çok fazla kullandiklari için bayanlar bu önerilere kulak asmamakta

0

ruj sürerken yapılan hatalar aynaya bakmadan sürülen rujlar kötü görünüm alır

0

öncelikle bana göre yapılan en büyük hata ruj türünü seçmek. yani mat sürmek gereken yerde lipgloss sürmek gibi. her zaman kıyafete ve makyajın geri kalanına uygun olarak seçilmeli ruj türü ve rengi. bunun dışında dudakları büyük göstere ceğim düşüncesiyle dışa taşırarak sürmek ve dişe bulaşmasına neden olmak

0

ruj sürerken renk çok önemli kırmızı ruj herzaman daha iyidir belirginligi olsun kendini belli etsin biraz dudaklarda önemli biraz dolgun olması lazım.

0

ben erkegim bayanlar cevaplasin o yuzden parami arttirmak icin buna yorum yaptim

0

ruj sürmek bence başlı başına bir hata.
ben nude tonları seviyorum zaten genellikle ama zaten kendi dudagimizin rengi çok hoş. ne gerek var saçma sapan bir şekilde kimyasal maddelerle boyamaya...
kaliteli bir dudak kremi en kaliteli rujdan çok daha güzel, doğal ve faydalı elbette.
yapayliktan hiç hazetmiyorum.
fondöten mesela tamam kusurları kapatıyor. o olabilir kusurlu ciltler icin, doğal bir nemlendirici dudak kremi bir de tamamdır işte.

0

bayanlar tarafından sıkça kullanılan ruj sürerken yapılan hatalar eğer ki acele bi durum var ise hızlı davranmaktan bazı yerlerini koyu bazı yerlerini açık yapabilme veya eli alışkın olmadığından dolayı yada eli titrediğiden dolayı dudağının dışına taşırmak.

0

ruj sürerken dikkat edilmesi gereken genelde kızlar aynasız ruj yapıyor dıye bılıyorum ama en cok yanagına yada dudagının etrafına kacırıyorlar ve hıc aynaya bakmazmış gıbıde yüzümüze karşı gelıyorlar ve utanmaması ıcınde soyleyemıyorum darılmasın dıye ama dıkkat etmelerı gerekmektedır aynasız yapmamaları lazım ruju bide kendine yakışmayan rujlar vardır mesela atıyorum saç rengı pembe ve dudagına kırmızı suruyor cok alakasız oluyor ama bunu genelede pek kızlar yapmıyor boyle rockstar kızlar falan bu tarzı cok kullanırlar saçlarını kazıtırlar falanda ıyı degıl bence benım düşüncem bu.