0

tabi ki de hayır çünkü giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geri dönse de eski sevgiyi hecanı bulamayız daha her şey zamanın da güzeldir

0

eski sevgili ile yeniden birlikte olmak mantıklı bir karar değildir bana göre. çünkü eski olan sevgili kırılmış bir ilişki veya yaşanmış bir sorun vardır. özellikle büyük bir ayrılık yaşandıysa o sorun düzeltilse bile aradaki güven ortamı tekrar kurulamaz diye düşünüyorum. tabii yine ufak ayrılıklar, yanlış giden bir durumlar yeniden birlikte olmaya engel olmaz belki.

0

eğer elde olmayan imkanlardan dolayı ayrılmış olsaydık affederdim ama başka türlü affetmem ve bir daha da hayatıma almam.

0

evli olmasaydı olabillir çok sevdiğim bi insandı halen hatıralarda var

0

hayır çünkü adı üstünde eski. bitmiş gitmiş bir hikaye aradan da uzun zaman geçtiyse eğer bende hala aşık değilsem veya sevmiyorsam ya da ona karşı bir hissim kalmadıysa tabiki yeniden birliktelik kurmak istemem açıkcası. neden beraber olayım ki. zaten bitmiş gitmiş bir durum eğer kısa bir süre olsa sevseydim evet farklı olabilirdi ama arada zaman geçmişse tekrar beraber olmayı istemem ayrıldığımız göre vardır bir nedeni ve tekrar kendimi üzmek istemem açıkcası daha mantıklı davranabşlirdim diye düşünüyorum bu sebepten de arkadaş kalmanın daha doğru olacağını söylerdim.

0

ben 4 yıllık bir ilişkimi okul hayatı yüzünden bitirmek zorunda kaldım yoksa onun geleceği için zor bir durum olacaktı bense aslında güzel giden beraber mi bitirmek taraftarı değilim ama artık onun için çekilmez bir hal olmuştur belki de ondan yana olmasa da ailesinden yana çok baskı yiyordum bence onu asla zarar görmemesini istediğim için üstüne gitmiyorum bir gece beni aradı beni ettirelim dedi arkadaş kalalım dedi ben de istemedim çünkü sevdiğin birisiyle asla arkadaş kalmak istemezdim böylece 4lü millet beraberliğimiz sona ermiş oldu artık dönüşü olmayan bir yoldur şu anda da evli olduğun için asla geri gelse bile olması devam etmesi imkansız çünkü huzurumu mutluluğunu keyfimi kimse kaçıramaz.

0

benim hiç eski sevgilim olmadı ki eğer olsaydı üzerinden çok zaman geçmiş olsaydı birdaha birlikte olmak istemezdim. bu hayatta şans bir kere verilmelidir bence.

0

tabiki de hayir ama gormek ve yuzune tükürmek isterdim

0

adı üstünde eski sevgili neden yeni hayatıma taşıyım ki eskide kalmış birini..

0

tabikide hayir giden gitmistir gittigi gun bitmistir

0

ben evliyim bekarım diyelim misal geri dönse asla ben geri dönme geçmişte kalanı gelecegime birdaha sokamazsin onun için istemem yani

0

olmam wintage sevmiyorum :) şaka bir kenara kendisiyle tam 13 kere barıştım artık sıkıldım hiç bir şey kalmamış barışmam.