0

camasiri at makineye koy tursili gozune bas calissin

0

içinde bir moptor birde ısıtıcı vardır motor döner ısıtıcı çalışır ve ısı üretir termometreye göre birde su pompası deterjan suya karışıyor pompada doluyor sonra öçamaşırkara akıtılıyor böylece motor döndüre döndüre çamaşırları yıkar

0

çamaşır makinesineeeeee camasiriiiiiiiiiiii koyarsiiinnnn icineeeee atarsinnnn ilaciiiiiiii koyaaaarrrssssiiiiinnnnn ilaciiiiiii dasa koyarsın yumusaticiiiiyyyyyyiiiii köy bas dugmesineee baaaaaaaassssssss calisssiiiinnnnnnn calisssinnnn sonra kurutsun çıkar ser çamaşırı geri çamaşırı at ilacı koyarsın çalıştırırsan sıkar suyunu boşaltır tekrar sıkar makineden cıkartırız sereriz

0

öncelikle çamaşırları makinaya atmakniçin kirlileri ve temizleri ayırt etmek gerekir.ama asla ve asla renkliler ve beyazlari ayni anda atmayin.aksi taktirde beyaz çamaşırlarınız renkli olur.oncelikle renkli kiyafetlerinizi makinanizin icine yerlestirin.kapagini iyice kapatin.ama kapaginin kapali olmasina mutlaka dikkat edin.sonra belirtilen ölçüdeki çamaşır tozunuzu makinanin konum bolgesine koyun.ortasinada yumuşatıcı koyun.ve kaç derecede yıkama istiyosaniz dugmenizi cevirin.ben 40 derecede yikiyorum.sonra başla düğmesine basın.beyazlari atmak istiyosaniz 60 dereceye getirin.

0

makineye çamaşırları doldurursunuz sonra hangi programda çalıştıracağınız ile ilgili düğmeyi çevirirsiniz başlat düğmesine basmadan önce kaç dakika yıkayacağınızı durulama yapıp yapmayacağınızı anlatan düğmeler vardır tercihinize göre onlardan birine basarsınız tabii daha evvel makinanın bölmelerine deterjan yumuşatıcı bunları koyarsınız en son olarak da başlat düğmesine basar ve çalıştırırsınız.

0

kirlileri makineye atarsin ilacı da koyarsın yumuşatıcı varsa koyarsın sonra 60 dereceye başlat düğmesine basınca calisir

0

kirli elbiseleri atarsın içine başardım düğmeye çalışır ama tabiki çamaşır deterjanı koyarsak daha iyi olur.

0

önce yıkanacak olan kirliler ayarlanır. beyazlar ayrı renkliler ayrı yıkanmalı. yıkanarak olan camasırlar makina yerleştirilir ki çok doldurmamak gerekir.çamaşır makinası içene su da aldigı için onu da hesaplanmalidir.makinanin fişi takılır ve deterjan bölümüne deterjan koyulur,isteyen yumuşatıcı bölümüne yumuşatıcı koyabilir ve istenilen yıkama programı ayarlanır başlat düğmesine basılır. çamaşır makinası yıkamayı bitirince bize haber verir zaten alır asarız çamaşırları.

0

kirli camasırlar beyazlar,renkliler,hassaslar olarak ayrılır! bu kıyafetler makineye koyulur ve uygun derecede yıkanır.

0

çamaşırlarini ilk önce renkliler bir yere beyazlar bir yere diye ayirirsin ondan sonra makinanın içine koyarsın çamaşırları deterjan yeri deterjanı atarsın sıvı kullaniyorsan sıvı toz kullaniyorsan toz ondan sonra yumuşatıcı konulan yörede yumuşatıcıni atarsın tabi kullnamak istersen bide calgon atarsin oda aynı şekilde kullanmak istersen koyarsın ondan sonra kaç dakka yıkamak istiyorsan ona ayarlarsın o sana kalmış bişey düğmeye bas yikanir o kendi kendine :) genellikle hep yemek tarifi verdim şimdide çamaşır yıkama :)))

0

çamaşar makinesini kullanmaya başlamadan önce çamaşırları renklerine göre ayırmak gerekir. tüm elbiseler bir anda yıkanırsa renk karmaşası olur. çamaşırları renklerine göre ayırdıktan sonra makineye yerleştirebilirsiniz. deterjan kısmına bir miktar toz veya sıvı deterjan koyarak isteğe bağlı olarak yumuşatıcı ekleyebilirsiniz.