1

karşı cinsin yerinde olmak istediğiniz anlar oldu mu ve hangi durumlarda karşı cinsin şanslı olduğunu düşünüyorsunuz.?

''bende şans olsakadın/erkek doğardım gibi cümleler kuruyor musunuz neden?

10 cevap
0

doğum yaparken karşı cinsin tarafında olmak isterdim evet:)

0

ben cinsiyetimden memnunum ama bazen onlara özendiğim olur. evde hiç sorumluluklarının olmaması, bütün işleri kadınlara yüklemeleri ve daha özgür olmaları erkeklere özenme nedenimdir.

0

evet olmak istediğim durumlar oldu. çünkü kız arkadaş konusunda çok rahatlar yani ailelerine rahatlıkla söyleyebiliyorlar. izin almalarına gerek yok ayrıca eve de geç gelebiliyorlar dağınık olma hakkını kendilerinde bulabiliyorlar kimse onlara sen kızsın derli toplu ol demiyor. ya da babanın evinde de mi bunu gördün denmiyor. bir sürü şey var bence avantaj sağladıkları.

0

erkekler çok şanslı bence ev işi yok,yemek yok,temizlik yok,ütü yok, çok rahat valla.

0

daha özgür ve bedenen güçlü olmalarından dolayı sinir olduğum zamanlar olmuştur

0

günümüz toplumlarının genelinde kadınların daha çok baskı gördüğü açıktır ancak erkeğe karşı uygulanan "erkek dediğin iyi kazançlı meslek sahibi olur,ev ve araba sahibi olur,erkek adam ağlamaz,erkek adam şunu yapmaz,bunu yapmaz" tarzı basmakalıp ifadeleri çok fazla duyunca kendi kendime "acaba kadın olsaydım benim için dünya nasıl bir yer olurdu?" diye düşünmüyor değilim.

0

bende şans olsaydı erkek dogardim yani erkekler şanslı bence kadınlar yoruluyor ben erkeğin yerinde olup sadece çalışıp eve gelip keyfime bakmak isterdim biz kadınlar çalışıp gerçi ben çalışmıyorum ama ev isi çocuk bakmak kadinin bir çok şeyi var en güzelli erkek olmak

0

yaşadığım durumlar karşısında bende çoğu zaman bende şans olsaydı erkek olurdum diye söylüyorum. bana göre bu ülkede erkek olarak yaşamanın bir çok avantajı vardır. istedikleri gibi istedikleri saatte her yere gidiyorlar. gecenin kaçı olursa olsun dışarıya istedikleri gibi çıkıyorlar. kimseye hesap verme gibi bir dertleri yok ayrıca. daha sayamadığım avantajları var bana göre erkeklerin. bu yüzden bana göre bu ülkede erkek bir vatandaş olarak yaşamak daha rahat ve konforlu.

0

ben cinsiyetimden çok memnunum. erkeklik bana göre değil.

0

karşı cins daha sakin düşünebiliyor.daha bakımlı ve temiz .daha çok saygı duyulmakta kendine karşı .boş zamanlarda vakit geçirmeyi daha iyi uygulamakta .