0

semaver çayının lezzetli olmasının sırrı ağır ateşte yavaş yavaş pişerek demlenme sinir odun ateşiyle piştiği için semaver çayı çok lezzetli olur.

1

artık semaverlerin de elektriklisi çıktığından bence çok da lezzetli olduğunu düşünmüyorum. benim çayın daha lezzetli diyorum. önemli olan çayı demlediğiniz demliğin porselen ya da cam olmasıdır.. ben porselen demlik kullanırım kendimi bildim bileli.. çayınızda iyi marka ise.. suyunuz da kireçsiz su ise.. çayınızın lezzetli olacağınızdan kuşkum yok..

0

günümüzde gaz ocakları üzerinde yapılan çay ve semaver çayının arasındaki fark odun ateşinde kaynayan suyun daha lezzetli olmasından dolayı semaver çayı daha fazla sevilir

0

odun ve kömür ateşinde pişen herşey yavaş yavas, ağır ağır piştiği için lezzeti kaybolmuyor çünkü. semaver çayının da lezzetli olması o sebepten dolayı lezzetli olmaktadır...

0

lezzetine doyum olmayan semaver çayı oduna yeşimde kaynadığı yada piştiği için çok lezzetli olmaktadır. yalnız çayı demleme tekniğine uygun olarak yapmak şartıyla.

0

odun ateşinde olan herşey çok daha lezzetlidir

0

semaver çayı odun ateşinde piştiği için lezzeti güzeldir