0

ben olsam doğal güzelliği tercih ederdim bir insan bir zamana kadar yapay olarak kalabilir yedi yirmi dört yapay güzel olucam diye uğraşana kadar bir kere doğal güzel olurum daha iyi benim yapay güzellikten anladığım makyaj bu yüzden ben her ters durumda makyajımla uğraşırsam hayatımı yaşamama ki ben kesnlikle uğraşırım bazen çok nadir gözüme rimel sürdüğüm olur gözümle oyanamamak için tüm gün acı çekerim resmen bide unutup gözümle oynaram bitti o yani uğraş dur o yüzden doğal güzellik her zaman iyi dir

0

tabi ki doğal güzellik ama günümüzde ne kadar doğal güzel var sormak lazım. her yerimiz estetik, her yerimiz makyaj. doğal sandıklarımızın altında bile neler var.

0

yapay güzellikten kasıt estetik ise kişinin kendisi mutluysa güzeldir hekim tercihim.doğaldan yana

0

doğal güzellik tabikide insanın doğal güzelliği kadar önemli birşey yokturdur bu hayatta adı üstünde yapay güzellik geçici birşeydir kalıcı doğal güzellik insan için daha iyidir

0

doğal güzellik her daim öndedir. rabbim vermişse şükretmek düşer. yapay güzellikle de insanlar neler neler yaptırabiliyor kendine. hepimizin bildiği gibi burnu estetik olan, elmacık kemiklerini belirginleştiren, botokslu bir sürü ünlüler de var. onlarda güzel tabii ki de. ama bir makyajsız doğal kızlarımız kadar mı? asla.

0

dogal guzellik tabikide rabbim zaten guzel yaratmis bunu beyenmeyip degistirmekte nedir yani

0

herşeyin orjinali doğalı guzel yapay hoş degil.

0

doğal güzellik varken kimsenin yapay güzelliği seçeceğini zannetmiyorum.
tabiki benim tercihimde doğal güzellikten yana.
günümüzde makyaj ciddi anlamda abartılarak yapılıyor.
insanlar ciltlerine verdikleri zararların farkında değiller.
seneler geçtikçe cilt yapıları daha fazla bozularak daha kötü görünmelerine neden olacak keşke bunun farkına varabilseler.
ben şahsen günlük hayatta asla makyaj yapan biri değilim.
makyaj yaptığım zamanlar anca düğünler davetler ve özel günler. bunların dışında doğru bulmuyorum ve yapmıyorum.
yapan insanlara saygım her zaman sonsuz.

0

her şeyin en güzeli doğal olanıdır. yapay olan her şey bir müddet sonra bozulmaya mahkumdur. yüzümüzde yapay bir maskeyle güzel olduğunu sanmak en büyük yanılgıdır. o yüzden en güzeli ve kalıcı olanı doğal güzelliktir tabiki değerlidir.

1

tabiki de doğal güzellik. en iyisi, en sağlıklısı bence.

0

bence dogal güzellik insan dogal haliyle sadece kusursuzdur ne gerek var makyaja falan