0

kim istemezki şu an bu soruya cevap veriyorsak bile para kazanmak istediğimiz içindir. senin verdiğim siteye girdim şu an madenciliğe başladı az önce yorumları okudum birisi iki günde çektim parayı demiş ama benim profilimde günlük kazancımın 1.78 olabileceği yazıyor. ne farkı var onunkinin benden şu an onu merak ettim. ama ödeme alt limiti düşükmüş o yüzden kullanacağım. inşallah ödeme alabilirim. bir de bir başkasının bahsettiği money app uygulamasına bakacağım şu son günlerde çok acil paraya ihtiyacım var. en kısa sürede nereden para alırsam o kadar kardayım.

0

evet tabiki kim istemezki.bu siteyi bulduğumdan beridir umutluyum biraz daha..bakalım çok yaklaştım 25 tl ye inşallah yatırıcaklar..

0

çok iyi olurdu çok ihtiyacım var öyle bir şans verselerdi

0

şu anda kazanıyorum zaten 25 tl olunca çekecem

0

kardeş çok boş birisin bu sorumani ailesi seni neden daha banlamamış ya bi sikayet ediyimde banlasınlar seni her zaman karşıma çıkıyosun.

0

isterdim ama bence sen reklam yapiyosun kardeşim cok böyle soru sormussun güvenemedim sana

1

evet herkes zaten para kazanmak için burada.. ama ben kendi adıma telefona bir program yükleyerek para kazanma taraftarı değilim.

0

elbette kim istemez ki insanlar para kazanmak için uğraşıyor

0

kim istemez ki insanlar arık bu çağda paranın getirisinin fazla olduğunu biliyor. ne olursa olsun para günlük hayatımızın vazgeçilmezi. herzaman paraya ihtiyaç vardır.

0

money app

android ve ios uyumlu olan money app, bir pazar araştırması uygulaması. fikir belirtme, oyun oynama, mağaza ürünlerini inceleme, hizmetleri test etmek ve deneme sürümlerini inceleme gibi görevler karşılığında money app’ten para kazanabilirsiniz. yapmanız gereke money app uygulamasını indirip kendi adınıza bir hesap oluşturmak ve sunulan görevleri tamamlamak.

tamamladığınız görevler karşılığında kazandığınız para paypal hesabınıza aktarılıyor. bu uygulamanın en güzel tarafı ücretlerinizi 2-3 gün içinde hesabınıza aktarıyor olması. zira bu tür uygulamalarda ödeme genelde aylık olarak yapılır ve para yerine amazon kartı hediye edilir.

google play ve itunes’te 5 üzerinden 4.8 alan bu uygulama hakkında kullanıcılardan biri şöyle diyor:

“5 gün içinde 10 dolar kazandım. oturduğum yerden kazandığım için hiç de fena değil.”

0

akıllı telefonlarınıza yükleyebileceğiniz uygulamalar (app) aracılığıyla para kazanabileceğiniz biliyor muydunuz?

kulağa inanılmaz geliyor, ancak böyle uygulamalar var. gerçi bu uygulamalar sayesinde zengin olmanız pek mümkün değil, ancak yine de ekstra gelir elde etmek isteyenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir opsiyon diyebiliriz.

piyasa araştırma uygulamalarından anket doldurma uygulamalarına kadar çeşitli konularda olan bu app’ler sayesinde boş zamanlarınızda para kazanabilirsiniz.

burada dikkat edilmesi gereken bir konu var: sizden üyelik için ücret isteyen para kazanma uygulamalarına para kaptırmamanız gerek. üye olmadan önce kullanıcı yorumlarını ve uygulama değerlendirmesini dikkate almanız, finansal güvenliğiniz açısından büyük önem taşıyor.

şimdi gelin ios ve android tabanlı bu uygulamalara biraz daha yakından bakalım.

0

ben belirttiğim siteden para çekimi yaptım 2 günde 10 tl

0

bu ekonomideki bu ülkede ek gelir ister misiniz? soru değildir.

0

var mı böyle ek para kazanabilcemiz yerler

0

bu oyunlar yakalandiklari an kapatiliyor. bence kimse üye olmasin ve magdue olmayin... bir ara crpmax diye bir uygulama vardi reklam izleyip para kazandiginiz. o bile yakalandigi an kapatildi.. bence orada ugrasacsginiz vakti gelin burada harcayin. ve orada harcadiginiz zamanla burada liralar kazanacaginizi goreceksiniz. hic birseye gerek yok bencr

0

evet kazanmak istiyorum her zaman

0

ek kazanç sağladığım bir site vardı.. ama orası kazanclari biraz düşürünce burayı buldum dun aksam ve siteyi hemen çözdüm.. aslında bu siteyi azıcık inceleseniz buradan çok guzel kazanç elde edebiliyoruz. ama tabi azıcık siteye dikkatli bakmaniz yeterli.. yoksa reklam izlemeymis, anket doldurmaymis burada kisa surede yapacaginiz kazanci orada daha fazla zaman harcayarak yapiyorsunuz.

0

sitenin kullanımı, kazanç elde etmenin şartlarını, sorumlulukları falan da yazsaydınız keşke...

bir de reklam yasağına girebilir burada...

0

olabilir neyms o zaten burda kazanıyoruz :)