0

galatasaray'da diziliş hiç sıkıntı değil, her formatta oyun oynayabilecek oyuncu havuzuna sahip kadro olarak ama sıkıntı sakatlıklardan yana yüzümüz gülmüyor, bu devre arasına kadar başımızı çok ağrıtacak.devre arasında bir de hedef santrafor transferi gerçekleştirilmesi gerek bu takıma, muhakkak bu yerine getirilmeli.elimizde santrafor'da kalmadı, devşirme forvetlerle maça çıkıyoruz ve pozisyon bulmakta zorlanıyoruz.belhanda'da ısrarcı olması normal çünkü rakip defansa tehdit yaratabilecek oyuncu kimliğiyle sahaya çıkıyor, bir ara-pası veya bir orta yapması sonucu galatasaray sahada her an skor üretebilir.işte bu yüzden belhanda, rodrigues,onyekuru gibi oyuncuların gününde olmasa bile, maçın sonlarına kadar oyunda durmasında bir sakınca yok, bunlardan başka efektif oyuncusu yok daha.

0

belhanda gibi topçu olmaz olsun

0

diziliş açısından sıkıntı yok ama bu takıma 2 sağlam defans ve bitirici, güçlü bir forvet lazım. bunlar olursa lig de 1 sıradan hiç inmeyiz ve şampiyonlar liginde gruplardan 1. sırada bitirip gruptan çıkarız, en az yarı finali görürüz. belhanda konusunda fatih hoca belhanda dan çok şey istiyor, bu istediklerini yapacak yetenekte olduğu için ısrarcı oluyor ama ben bu belhanda eski belhanda olmayınca oynatmazdım.

0

oyun dizilişi açısından sıkıntı yok ama eksik olan bitirici bir forvetin bulunmaması gomis'i arıyoruz. belhanda satılmalı