0

ben sorumanide ortalama günlük 4 saat veriyorum sorulara göre cevap yazarsam ortalama 5 tl kazanıyorum vede o paradan aşağıya düşürmek istemiyorum 24 günde bende 100 tl gibi miktara geldim bende dahada yapıyorum iste su anki halimdende memnunum 2 kat kazanc oluncada insanın dahada isteği oluyor bende su anki durum dan memnunum vede soru mani ekibine teşekkür ederim.

0

yeni üye olduğum için bilmiyorum. bakalım ne kadar kazanacağım.

0

ben de günlük olarak hiç olmazsa 2 lira kazanmak istiyorum. bazen 3 veya 4 lirada olabiliyor tabi ki.

0

eger gun boyu aktif olup surekli yazarsan gunluk 10 tl ve ustu bir kazanc saglanabilir. ki bunu deneyip sahit olan biri olarak soyluyorum. iyi derecede de klavye kullaniyorsan o zaman muhteşem diyebilirim.

0

ben daha yeniyim. fakat biraz çalıştım ve bu sitede günlük 8-10 tl kazanılabilir. düzenli bir şekilde çalışılırsa ve hızlı olunursa daha fazlasını kazanmakta mümkündür.

0

ben islerden dolayı vakit bulamıyorum girmeye gündüz vardiyasında çalıştığımda günlük 1 tl falan ama gece vardiyasında çalıştığımda günlük 5-6 lira rahat bir şekilde kazanıyorum x2 kazanç olayında kendi rekorumu kırdım ve bir günde 14 lira para kazandım benim için çok büyük rakamdı keşke her zaman x2 kazanc olsa ama nerde site çok güzel ilk ödememide aldım güvenimi sağladığı için şu an devam ediyorum umarım site bizi yabıltmaz ve ödemeleri tıkır tıkır yatirir.

1

bir türlü çok kazanmayı beceremedim. aktif olarak siteye girişte sağlıyorum ama ilk zamanlar da ki tutarı bile elde edemiyorum.
günlük iki-üç lira anca oluyor. zaten günlük 1 lira bile olsa kar diyerek başladığın için çok dert etmiyorum, ama çok kazanan arkadaşları duydukça biraz şaşırmıyor değilim. bakalım biraz daha kontrollü hareket edelim bu hafta durumu ne olacak.

0

ben hiç bilemedim . analamadım ama çözmeye çalışıyorum bugun ilk cevaplarımı vermeye başladım . daha onnlıne olacagım gunler yakındır. sıra bu sitenın butun parasını alacam. :):):))))

0

ve ne kadar kazanıcağımı bilmiyorum yeni kayıt oldum ama umarım iyi kazanırım sonuöta ek iş olarak görüyorum ve zaman harcıyorum burda sorulan sorulara kendi fikrimce cevaplar veriyorum bu sorular bilgiler kimine neye göre kime göre değerli ise benim cevaplarımda o kdr benim için önemli değerli onun için günde 7 8 tl yi görürsem ve bunu ay bazında değerlendirirsek bir ek gelir olarak kısa süreçte iyi der sürekli devam ederim :)

0

daha yeniyim bilmiyorum ama dün 4 tl'ye yakın kazandım

0

bakalim gorecegiz. daha yeni kayit oldum kuzenim okuyankurd'un referansi ile. sitryi biraz anlatti bana ama. bakalim.

1

bende yeni geldim bakalım ne kazanırım burası ne zaman açıldı

0

en az günlük 5 tl kazanıyorum. bazen 5 tl, bazen modumda olursa 7-8 tl ye kadar çıkma imkanı var. günde 5 tl dahi yapsan, ödeme limitini 5 günde doldurursun zaten. en az günlük 5 tl yapsan aylık gelir 150 tl olur, birde yarışmalardan elde edersen bu 150 tl daha fazla olur.

0

ben daha yeniyim.bugün 2.günüm ve 2günde 2 3 saat sitede aktif olarak 3lira kazandım.ilk olduğum içinde altın soruları,uzun cevap yazmam gerektiğini biraz daha geç öğrendim.
şimdi uzun cevaplamaya bilgilermin her birini aktarmaya ve örnek vermeye açık bir konuysa örnek vermeye çalışıyorum.
öğrenci olduğum için elbette herkes kadar maddiyata ihtiyacım var.ve telefon bu kadar çok elimdeyken,bunu bu şekilde kullanmak bana çok mantıklı ve yararlı geliyor.umarım daha çok yarar görürüm.

0

bende günde 4,5 kazanıyorum henüz yeniyim baya beğeniyorum sayfayı ama çok başarılı bence özellikle yarişmaları çok güzel çok heyecanlı geçiyor.

1

dört gündür bu sitedeyim şuanda 17 tl para biriktirebildim bir günde en fazla 5 tl ye yakın kazandım galiba çok uzun vakitler geçiriyorum aslında. günde belki dört beş saat belki de daha fazla kalıyorumdur burda ama uzun yazmayı öğrenmem gerek galiba lafı fazla uzatarak konuşmayı beceremiyorum ama yazarken daha kolay olamaya başladı sanki bu konu.

1

ben günde en az 1 tl yapmaya çalışıyorum.okul olduğu için ve sınavlarda olduğu için mecburen bu aralar fazla giremiyorum siteye.

1

ben yaklaşık olarak bazı günler sekiz on liraya yakın gelir elde edebiliyorum kopyala yapıştır yapmıyor kendi düşüncelerimi bildiklerimle harmanlıyor bilmediklerimi öğreniyor araştırıyor ve cevapliyorum günde üç ya da dört saat bilgi edinmek için geziyorum sadece amacım burada biriktirdiğim parayla sahaflardan ikinci el kitap almak ve okumak kitap okumayı çok seviyorum ancak maddi durumu denkleştirme konusunda çok büyük sıkıntılar yaşadığım için kitaplara eskisi kadar para ayiramıyorum ve günümüzde kitaplara gelen son zamlar da tüketicinin düşmanı olduğu için bir hayli beni üzüyor ikinci el kitap alıyorum genelde üç beş liraya burdan ufak bir cep harçlığı çıkarmaya ve kişisel gelişim konusunda adım atmaya çalışıyorum

1

ben sorumani'de çok vakit geçiriyorum artık sabahtan akşama kadar sorumani'den cikmiyorum hep aktifim yani ve seri bir şekilde cevap veririm kopya yapıştır içerik değil ama bir kere uyarı aldım banlanmakda istemem hızlı cevao veriyorum dediğim gibi illa inat ettim günlük 5 tl yapcam diyorum ve yapıyorum bazende 6 tl yapıyorum. cabaliyorum çünkü kazandığım paraları kardeşime yollucam askerde ki kardeşime onun için yoruluyorum emek veriyorum

0

henüz yeniyim ve ne kadar kazanacagimi zaman gösterecek